eur:
393.18
usd:
366.58
bux:
66815.2
2024. április 25. csütörtök Márk

Dárdaiék elvéreztek a tizenegyespárbajban

Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC 1-1-es döntetlent játszott a Borussia Dortmund otthonában a labdarúgó Német Kupa szerdai nyolcaddöntőjében, majd a tizenegyespárbajban alulmaradt és kiesett.

Nagy lendülettel kezdett a hazai csapat, de a Hertha az első félidő második felében kijött a szorításból és egy ellentámadás végén, Salomon Kalou révén megszerezte a vezetést.

A szünet után kapujához szögezte a berlini együttest a Dortmund, Marco Reus találatával gyorsan egyenlített, majd egymás után vezette veszélyes akcióit. Szabálytalanságokkal igyekezett tördelni a játékot a Hertha, és annyiban sikerrel járt, hogy a rendes játékidőben már nem esett több gól, ahogyan a hosszabbításban sem.

A tizenegyesek során a berliniek közül hárman is hibáztak, így a Borussia 3-2-re megnyerte a párharcot és a nyolc közé került.

A harmadosztályú Sportfreunde Lotte az élvonalbeli Werder Bremen és Bayer Leverkusen után ezúttal a másodosztályú 1860 München együttesét búcsúztatta.

Német Kupa, nyolcaddöntő:

Borussia Dortmund-Hertha BSC 1-1 (0-1, 1-1, 1-1), tizenegyesekkel: 3-2

SV Sandhausen (II.)-FC Schalke 04 1-4 (0-3)

Sportfreunde Lotte (III.)-1860 München (II.) 2-0 (1-0)

Hannover 96 (II.)-Eintracht Frankfurt 1-2 (0-0)

kedden játszották:

Astoria Walldorf (IV.)-Arminia Bielefeld (II.) 1-1, tizenegyesekkel: 4-5

Hamburger SV-1. FC Köln 2-0 (1-0)

Bayern München-VfL Wolfsburg 1-0 (1-0)

Greuther Fürth (II.)-Borussia Mönchengladbach 0-2 (0-1)

A továbbjutásról egy mérkőzés döntött.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×