eur:
394.56
usd:
369.8
bux:
65127.71
2024. április 19. péntek Emma
Bravó! Megvan Babos Tímea idei első nagy sikere

Bravó! Megvan Babos Tímea idei első nagy sikere

Babos Tímea, oldalán az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovával megnyerte párosban a sydneyi keménypályás tenisztorna női versenyének döntőjét. A 776 ezer dollás összdíjazású verseny fináléjában Babosék az első helyen kiemelt Sania Mirza, Barbora Strycová (indiai, cseh,) kettőst verték két játszmában, 6-4; 6-4-re.

Bravó! Megvan Babos Tímea idei első nagy sikere

A 23 éves magyar játékos másodszor játszott döntőt párosban Sydney-ben. A 2014-es elvesztett döntő után ezúttal sikerült győznie a tornán. 3 évvel ezelőtt Babos Tímea partnere 2014-ben a cseh Lucie Safárová volt.

Babos Tímea egyesben a 25. kiemeltként kezdi meg szereplését az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) hétfőn elrajtoló főtáblás küzdelmeiben. A magyar éljátékos először vág neki kiemeltként a melbourne-i tornának.

A magyar, orosz duó két sima szettben verte a döntőben az első helyen kiemelt Sania Mirza, Barbora Strycova indiai, cseh kettőst.

A mérkőzés 1 óra 14 percig tartott.

"Egész héten nagyon jól játszottunk, remek párosok ellen sikerült nyerni. Jól éreztem magam a pályán Nasztjával! Jó élmény volt itt és így játszani" - nyilatkozott honlapján Babos Tímea.

Babos egyesben az első fordulóban kiesett az ausztráliai versenyen.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×