eur:
392.9
usd:
366.56
bux:
66540.3
2024. április 25. csütörtök Márk

Szinte mindenki Hosszú Katinkára kíváncsi

Bő egy hónap alatt majdnem 34 ezer jegyet adtak el a Budapesten és Balatonfüreden július 14. és 30. között sorra kerülő vizes világbajnokságra.

A szervezők tájékoztatása szerint a legnagyobb érdeklődés Hosszú Katinka várható versenyszámai, a vízilabdadöntők, valamint a férfi 10 méteres toronyugrás döntője iránt mutatkozik, így nemcsak az épülő Dagály Úszóarénába, hanem a többi helyszínre is sok jegy kelt el.

Az úszó- és műugró-versenyekre épülő Dagály Uszodába eddig 21 ezer jegyet értékesítettek, míg a Hajós Alfréd Uszodában rendezendő vízilabdatornára közel hét és fél ezren vásároltak belépőt.

A jegyvásárlók körében a július 24. a legnépszerűbb nap, ekkor rendezik többek között a női 100 méteres pillangóúszás és 200 méteres vegyes úszás döntőjét, mely számokban várhatóan a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is indul.

Az esemény honlapja alapján külföldről is sok az érdeklődő: a határokon kívülről közel hatezren vásároltak eddig jegyet, a legtöbben Nagy-Britanniából és Kínából.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×