eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Hasít Érdi Mária

Érdi Mária megnyerte a harmadik futamot a Melbourne-ben zajló vitorlás világkupán.

A Laser Radialban induló 18 éves magyar versenyző a Rióban olimpiai bajnok holland Marit Bouwmeester és az ausztrál Ashley Stoddard előtt nyerte meg a harmadik futamot, míg a negyediken a negyedik helyen ért célba.

A hazai szövetség szerdai tájékoztatása szerint az olimpián is futamgyőztes Érdi - aki a rövidesen kezdődő ifjúsági világbajnokságra is készül - ezzel az eredménnyel a negyedik helyre lépett előre az összetett versenyben.

Érdi korábban is nyert már vk-versenyen futamot: tavaly élete első szereplésének utolsó futamán győzött Palma de Mallorcán, míg idén júniusban Portland-Weymouth vizein nyert.

Érdi 2016-ban a melbourne-i záró fordulón kívül a megrendezett négyből három világkupa állomáson versenyzett: Hyeres-ben 13., Weymouth-ban és Csingtaóban egyaránt nyolcadik helyen végzett összetettben.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×