INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Újabb részletek az úszók csörtéjéről

InfoRádió
Hargitay András nem tűri, hogy Shane Tusup, Hosszú Katinka edző-férje senkinek nevezte.

Hargitay András, az úszók szövetségi kapitánya először cáfolta, hogy emelt hangnemben nekitámadt volna Hosszú Katinkának a rövidpályás világbajnokság előtt, majd a 24.hu-nak adott interjúban részletesen elmondta, mi zajlott az edzők megbeszélésén.

„Valójában az történt, hogy próbáltam Katinka és Shane figyelmét felhívni arra, hogy mindent meg lehet beszélni. A Farkasokkal táncoló filmmel példálóztam, ahol John Dunbart (Kevin Kostner) először ellenségnek tekintik a sziú indiánok, aztán számos beszélgetés után annyira meg és elismerik, hogy testvérükké fogadják, sőt, – később – a halált is vállalják érte. Shane erre úgy reagált, hogy ő nem fog nekem letérdelni és megcsókolni a gyűrűmet, mert én

az ő szemében egy senki vagyok, nem becsül semmire, nem ismer el engem.

Nem volt kiabálás, nem volt indulat benne. Csak simán közölte. Később aztán felálltak és elmentek” – közölte a szakvezető.

Hargitay András hozzátette, hogy őt nem nevezheti senkinek az úszósportban egy külföldi Magyarországon.

A szövetségi kapitány nem érzi úgy, hogy két pártra szakadt volna a magyar úszócsapat. „Két emberen kívül minden versenyzővel és edzővel tudok beszélni. Lehetnek viták, nézeteltérések, de értjük, megértjük egymást” – emelte ki.

A címlapról ajánljuk