eur:
393.72
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

C. Ronaldo és Mourinho együtt keveredhet botrányba

Többek között Cristiano Ronaldo és José Mourinho is érintett lehet a legújabb adóelkerülési botrányban, amelynek megszellőztetői világszerte ismert labdarúgók és edzők nevét hozták nyilvánosságra.

A mintegy hatvan külföldi újságíró által működtetett Football Leaks csoport bejelentése szerint hamarosan közzétesznek minden részletet a pénzügyi szabálytalanságokkal kapcsolatos állításaikról. Egyelőre csupán annyit árultak el, hogy hét hónapnyi kutatómunkájuk eredményét a német Der Spiegel, az angol The Sunday Times és a portugál Expresso publikálja majd.

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid sztárfutballistája, Cristiano Ronaldo például 150 millió eurót menekített adóparadicsomokba az elmúlt években, de a botrányban rajta és a Manchester United vezetőedzőjeként dolgozó José Mourinhón kívül például a londoni Arsenal német válogatott játékosa, Mesut Özil is érintett.

A Ronaldót és Mourinhót is képviselő ügynök, Jorge Mendes tagadta, hogy ügyfelei bűncselekményt követtek el. Közleményében leszögezte, hogy mindketten eleget tettek pénzügyi kötelezettségeiknek Spanyolországban és Angliában egyaránt.

A spanyol élvonal jelenlegi és korábbi legjobbjai közül többek között a kameruni Samuel Eto'ót, a brazil Neymart, továbbá az argentin Javier Mascheranót és Lionel Messit is vizsgálták adócsalás gyanújával. Utóbbi kettőt, valamint klubjukat, az FC Barcelonát meg is büntették.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×