eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Volt klubjának fizethet a Premier League-edző

Pert vesztett két évvel ezelőtti távozása kapcsán Tony Pulis, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő West Bromwich Albion jelenlegi vezetőedzője, s az ítélet szerint 3,7 millió fontot köteles fizetni volt klubjának, a Crystal Palace-nak.

Az 58 éves walesi szakember szerződése úgy szólt a londoniaknál, hogy ha 2014-ben benntartja a csapatot a Premier League-ben, és az év augusztus 31-ig megtartja állását, akkor 2 millió fontos bónuszra jogosult. Aztán a gárda ugyan élvonalbeli maradt, de Pulis augusztus 14-én - két nappal azután, hogy felvette a milliós jutalmat - távozott posztjáról.

A Crystal Palace azt állítja, hogy a tréner rászedte őket, miután azt mondta: elkötelezett az egyesület mellett, azért kéri kicsit korábban a pénzt, mert földet szeretne vásárolni a gyerekeinek.

A fellebbviteli testületként eljáró legfelsőbb bíróság hétfői ítélete szerint Pulis hazudott és semmilyen földet nem vásárolt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×