eur:
392.51
usd:
367.59
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Kérdéses a Barcelona alapemberének játéka

Bizonytalan, hogy pályára tud-e lépni a szombat délutáni, Real Madrid elleni El Clásicón a Barcelona labdarúgócsapatának vasárnap megsérült hátvédje, Jordi Alba.

A katalán klub tájékoztatása szerint a spanyol válogatott védő a Real Sociedad elleni bajnokin zúzódást szenvedett a jobb térdén és bokáján is, amikor egy fejpárbaj során az ellenfél mexikói csatára, Carlos Vela teljes testsúlyával ráesett.

"Egyelőre nem tudjuk megmondani, mennyit kell kihagynia Albának, de a sérülését látva elképzelhető, hogy a következő néhány mérkőzésen nélkülöznünk kell a játékát" - áll a Barcelona közleményében.

Amennyiben Jordi Alba nem tudja vállalni a játékot, a francia Lucas Digne helyettesítheti őt a védelem bal oldalán.

A Barcelona a vasárnapi bajnokiján 1-1-es döntetlent ért el a Real Sociedad vendégeként, így az El Clásico előtt hat pont a hátránya a listavezető Real Madriddal szemben.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×