eur:
393.63
usd:
369.03
bux:
65691.74
2024. április 23. kedd Béla

Hosszabbított a Győr klasszisa

Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Kari Aalvik Grimsbö a Győri Audi ETO KC világklasszis norvég kapusa. Az olimpiai- világ és Európa-bajnok hálóőr újabb három évre kötelezte el magát Győrbe.

Grimsbo 2015 januárjában csatlakozott a Győri Audi ETO KC csapatához, amikor a zöld-fehérek kapust kerestek a térdsérülése miatt kieső Grubisic helyére. A kapus kitűnő teljesítményével hamar kivívta a szakma és a szurkolók elismerését is. 

„Csapatunk egyik legfontosabb játékosával sikerült megegyezni a hosszabbításról. Nagyon elégedett vagyok, hiszen Kari amellett, hogy remek teljesítményt nyújt a kapuban nagyszerű csapatember is, igazai vezéregyénisége a védelemnek. Az ő megtartása egy folyamat első lépése, szeretnénk egy, a legmagasabb célok elérésére képes csapatot építeni Győrben a jövőben is” - közölte Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke. 

„Nagyon örülök, hogy sikerült ilyen gyorsan megegyeznem a klubbal a folytatásról. Nagyon sokat jelentett nekem Ambros Martin munkája és az a kép, amit dr. Bartha Csaba elnök úr felvázolt a jövőt illetően. Őszintén megmondom, hogy nem kellett sokat gondolkodnom, jól érzem magam Győrben én és a családom is. A klub céljai nagyon fontosak számomra, maximalista vagyok, így csakis a legnagyobb célokért szeretek küzdeni! Remek csapat van most Győrben, örülök, hogy még három évig biztosan itt szerepelhetek. Fontos számomra, hogy az Audi ETO-ban a legmagasabb szinten játszhatok és készülhetek a 2020-as Olimpiára!” - mondta Kari Alvik Grimsbö.

A világklasszis kapus jelenleg a norvég válogatottal készül a svédországi kontinensviadalra, ahol a D jelű csoportban szerepelnek majd a román, az orosz és a horvát válogatottak ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×