eur:
395.02
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 17. szerda Rudolf

Benedek Tibor januártól itt dolgozik

Benedek Tibor, a férfi pólóválogatott év végéig hivatalban levő szövetségi kapitánya január 1-jétől az UVSE szakmai igazgatója lesz.

"Jelenléte, szakmai irányítása garancia arra, hogy az UVSE még inkább meghatározó vízilabdaklubbá váljék, az egyesületünkben nevelkedő generációk számára így még több motivációt és perspektívát biztosíthassunk" - áll az egyesület honlapján.

A játékosként háromszoros olimpiai, továbbá világ- és Európa-bajnok Benedeknek december 31-ig szól a megbízatása a magyar férfiválogatottnál, ám ő a riói olimpián elért ötödik hely után októberben jelezte, hogy szerződésének lejárta után nem pályázik a szövetségi kapitányi posztra.

Benedek Tibor a nemzeti csapattal 2013-ban világbajnok lett, 2014-ben Európa-bajnoki ezüstöt, 2016-ban pedig Eb-bronzérmet nyert.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×