eur:
395.06
usd:
370.89
bux:
65061.15
2024. április 19. péntek Emma

Kilenc klubnak kell büntetést fizetnie

Csütörtöki ülésén kilenc NB I-es klubot sújtott pénzbüntetéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapján szereplő indoklás szerint a legsúlyosabb, 350 ezer forintos bírságot a Diósgyőrnek kell fizetnie, mert szurkolói nagy mennyiségű pirotechnikai eszközt hoztak működésbe, valamint megbotránkoztató magatartást tanúsítottak a Ferencváros elleni bajnoki találkozón, amely a miskolciak utolsó mérkőzése volt az újjáépítés előtt álló stadionjukban. Az FTC 150 ezer forintot köteles fizetni szurkolói megbotránkoztató viselkedése miatt.

A Budapest Honvéd - Swietelsky-Haladás meccs kapcsán a kispestieket 200 ezer, a szombathelyieket 100 ezer forint megfizetésére kötelezték, a Vasas-Videoton mérkőzéssel összefüggésben az angyalföldieket és a székesfehérváriakat egyaránt 100-100 ezer forintra büntették.

A Paks-Újpest bajnokin történtek miatt a tolnaiakat 50 ezer, a fővárosi lila-fehéreket pedig 150 ezer forintos szankcióval sújtották, ugyancsak a drukkerek viselkedése miatt. A Debrecent ugyanezért 100 ezer forint megfizetésére kötelezték.

Az OTP Bank Liga legutóbbi, 14. fordulójában kiállított játékosok közül Kecskés Ákosnak (Újpest), Tőzsér Dánielnek (Debrecen) és Présinger Ádámnak (Gyirmót FC) egyaránt egy mérkőzést kell kihagynia. A Diósgyőr másodedzője, Szamosi Tamás három meccsen nem ülhet a kispadra, mert a DVTK-Ferencváros mérkőzésen az ellenfél labdarúgóját sértegette, majd egy másik labdarúgóját ellökte.

"Az esetnél kialakult dulakodás többi résztvevőjének szerepét még vizsgálja a fegyelmi bizottság" - áll az MLSZ honlapján.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×