eur:
386.45
usd:
355.43
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Burgert sütött Kenderesi

Kenderesi Tamás nyitotta meg és avatta fel a Zing Burger legújabb, Nádor utcai éttermét. Az olimpiai bronzérmes úszó készítette el az új étterem első hamburgerét, ráadásul wagyuból, a világ egyik legzamatosabb marhahúsából.

"Rám férne pár sajtburesz" - így hangzott Kenderesi Tamás klasszikussá vált mondata, miután Rióban megnyerte élete első olimpiai érmét. Ezzel a mondattal kezdődött el a Zing és a tehetség együttműködései is, másnap ugyanis a Zing már burgerakciókkal ünnepelte Kenderesi sikerét. A fiatal sportoló azóta élete első sajtbureszét is elkészíthette a Zing Burger új, Nádor utcai éttermének megnyitóján.

„Ha egy szóval kell összefoglalnom, hogy milyen volt beleharapni az ország első Wagyu Burgerébe, csak azt tudom mondani, hogy hihetetlen. Teljesen új dimenzióba helyezte a hamburger fogalmát, mert maga a hús nagyon különleges, és elképesztő ízélmény. Az biztos, hogy fogok még ilyet enni” – mondta Kenderesi Tamás a burgersütés után.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Több megyében heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Több megyében heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Heves zivatarok alakulhatnak ki a délnyugati vármegyékben kedden - figyelmeztet a HungaroMet Zrt. Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Baranya, Somogy, Tolna, Zala vármegyében kedden hevesebb zivatarok kialakulására kell számítani, a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél és jégeső is. Emiatt a négy érintett vármegyére másodfokú (narancs) figyelmeztetést adtak ki. Az ország többi részére zivatar veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetést adtak ki, ott elsősorban a villámlás jelent veszélyforrást, emellett eseteként szélerősödés, jégeső is előfordulhat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×