eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Újabb műtét vár Tomorira

Várhatóan három hetet ki kell hagynia Tomori Zsuzsannának, a Győri Audi ETO KC válogatott kézilabdázójának, akire újabb orvosi beavatkozás vár.

Az átlövő hétfőn kikerült a válogatott keretéből, mert ismét fájdalmat érzett a tavalyi világbajnokságon elszenvedett súlyos sérülése után megoperált térdében.

Klubja szerdai közleményében emlékeztet arra, hogy a decemberi térdszalag-szakadás után a játékos rehabilitációja jól sikerült, s ennek végén augusztus 3-án megkezdte a felkészülést az új évadra, de az első edzés során fájdalmat érzett a térdében.

"Ezt követően fokozatos terhelés mellett végezte az edzéseket és jól haladt visszatérése a csapathoz, múlt héten már együtt készült a keret többi tagjával. A legutóbbi vizsgálatok azonban olyan problémát mutattak ki, amit műtétileg lehet csak orvosolni." - írta a Győri Audi ETO.

"A térdízülete teljesen rendben van, viszont a szalagpótlások rögzítő anyaga körül elindult egy kilökődési reakció, ezért ezeket, és a keletkezett cisztát el kell távolítani." - idézte az egyesület dr. Balogh Péter csapatorvost.

A beavatkozást csütörtökön végzik el, s a játékos felépülése várhatóan három hetet vesz igénybe.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×