eur:
394.28
usd:
370.33
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla

Hétgólos meccset játszott a Milan

Az AC Milan hazai pályán 4-3-ra legyőzte a Sassuolo csapatát az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi játéknapján.

A meccs elején a milánóiak szereztek vezetést, de az Európa Ligában csoportkörös Sassuolo egy perc múlva egyenlített, majd a második félidőben két perc alatt újabb két gólt ért el. Az újabb fordulat a 68. percben vette kezdetét, ugyanis az AC Milan tíz percen belül háromszor volt eredményes, ezzel megfordította az eredményt.

Serie A, 7. forduló:

    -------------------

AC Milan-Sassuolo 4-3 (1-1)

Torino-Fiorentina 2-1 (1-0)

    korábban:

Atalanta-Napoli 1-0 (1-0)

Bologna-Genoa 0-1 (0-0)

Cagliari-Crotone 2-1 (1-0)

Sampdoria-Palermo 1-1 (0-0)

Empoli-Juventus 0-3 (0-0)

    szombaton játszották:

Udinese-SS Lazio 0-3 (0-1)

Pescara-Chievo 0-2 (0-0)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×