eur:
394.37
usd:
370.04
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Jakabos Zsuzsanna saját magán is meglepődött

Jakabos Zsuzsanna saját magán is meglepődött

Sűrű napok elé néz Jakabos Zsuzsanna. Edzésként fogja fel az idei világkupa sorozatot a Győr Európa-bajnok úszója, aki már nem szomorkodik a riói teljesítménye miatt. Jakabos Zsuzsanna az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsorának nyilatkozott.

„Természetesen nem az volt a cél, hogy olyan eredményeket érjek el, amilyeneket elértem. Ettől függetlenül maradt bennem tüske Rio miatt. A jó dolgokra koncentrálok. Igyekszem úgy visszatekinteni, hogy ez volt a negyedik olimpiám és fantasztikus élmény volt” – fejtette ki Jakabos Zsuzsanna, aki a 4x200-as gyorsváltó tagjaként hatodik lett a riói olimpián.

Nem bánta meg, hogy az olimpia után sem állt le.

„A pihenés is fontos, de úgy éreztem, hogy jó formában vagyok, ezért folytattam a felkészülést” – mondta az InfoRádiónak.

Az ötkarikás játékokat nem hasonlítaná össze a világkupával, mert amíg az előbbin ötven, addig az utóbbin 25 méteres medence van.

Jakabos Zsuzsanna örült a 200 pillangón elért aranyérmének.

„Olyan időket úsztam, amelyen még is meglepődtem, hogy ennyire jól sikerült. 800 gyorson például 9 másodperces egyéni csúcsot úsztam. Ez jól tükrözi a sok munkát. Az olimpián történtek miatt nem mentegetőznék, de jó visszajelzésnek tartom, hogy mégsem voltam rossz állapotban” – fejtette ki a Győr Európa-bajnok úszója.

A világkupa-sorozaton több szám is van egy nap, így ha az egyik versenyszám nem sikerül, rögtön a következőre kell fókuszálnia. Bevallása szerint ez iszonyú nehéz, mégis szereti, hogy verseny verseny hátán van. Célja, hogy kihajtsa magát, de egyszerűen csak edzésként fogja fel ezt a tornát.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×