eur:
394.37
usd:
371.64
bux:
67407.86
2024. április 16. kedd Csongor

Schumacher családja beperelte a Bunte magazint

A német Bunte magazint citálta bíróság elé Michael Schumacher családja, amiért a lap tavaly azt írta: az egykori Formula–1-es pilóta képes járni. Most kiderült, hogy erről szó sincs – írja a hvg.hu.

A magazin az értesülést, miszerint Schumacher nagyon sovány, de segítséggel már újra képes néhány lépést megtenni, tavaly decemberben egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva közölte. Az állítást a család ügyvédje határozottan cáfolta a hamburgi tárgyaláson, amely azért indult, mert a család helyreigazítást és kártérítést követel, amiért a lap megsértette a korábbi versenyző privát szféráját – olvasható a hvg.hu-n.

Mint írják, Felix Damm kijelentette: a német sztár nem tud járni, sőt, még lábra sem képes állni, még terapeutája segítségével sem. Az ügyvéd több konkrétumot nem árult el a hétszeres F1-es világbajnok állapotáról. Menedzsere, Sabine Kehm sem hozott nyilvánosságra új információt, amikor közvetlenül a Bunte cikkének megjelenése után felelőtlennek nevezte a lap állításait. Később, februárban is csak annyit mondott a kilátásokról: reméli, hogy Michael egyszer visszatér.

Schumacherről hivatalosan csupán annyit lehet tudni, hogy a Genfi-tó partján álló otthonában ápolják 2014 tavasza óta. A sportoló 2013. december 29-én esett el síelés közben a franciaországi Mirabelben, és súlyos agysérülést szenvedett.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×