eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Elképesztő gesztus Kleinheisler csapatától

Ebben a szezonban egy rákban fiatalon elhunyt szurkolójának nevét fogja viselni a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Darmstadt otthona.

A Bundesliga 2016/17-es idényében így a Darmstadt a Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltorban játssza hazai mérkőzéseit. A stadion névadója, a Merck cég a 26 évesen elhunyt drukker édesapjának - aki alkalmazottja a cégnek - kezdeményezésére mondott le ideiglenesen jogáról.

Jochen Partsch polgármester egyedülinek nevezte a kezdeményezést, amelyet kizárólag támogatni lehetett.

A magyar válogatott Kleinheisler Lászlót is a soraiban tudó Darmstadt csapatkapitánya, Aytac Sulu kijelentette, extra motivációt jelent számukra a stadion átnevezése, és bíznak benne, hogy idén is kiharcolják majd a bennmaradást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×