eur:
392.05
usd:
359.57
bux:
72253.66
2024. július 12. péntek Dalma, Izabella

Elképesztő gesztus Kleinheisler csapatától

Ebben a szezonban egy rákban fiatalon elhunyt szurkolójának nevét fogja viselni a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Darmstadt otthona.

A Bundesliga 2016/17-es idényében így a Darmstadt a Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltorban játssza hazai mérkőzéseit. A stadion névadója, a Merck cég a 26 évesen elhunyt drukker édesapjának - aki alkalmazottja a cégnek - kezdeményezésére mondott le ideiglenesen jogáról.

Jochen Partsch polgármester egyedülinek nevezte a kezdeményezést, amelyet kizárólag támogatni lehetett.

A magyar válogatott Kleinheisler Lászlót is a soraiban tudó Darmstadt csapatkapitánya, Aytac Sulu kijelentette, extra motivációt jelent számukra a stadion átnevezése, és bíznak benne, hogy idén is kiharcolják majd a bennmaradást.

Címlapról ajánljuk

Extrém hőség - életbevágó tanácsai vannak Győrfi Pálnak, egy tévhitet is eloszlat

Ebben az extrém melegben a mentők jóval több hívást kapnak a szokásosnál - mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál ismertette, mik a hőség miatti rosszullét jelei, mit tehetünk magunk vagy mások megsegítésére, mikor hívjunk mindenképpen mentőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Diadalmenet látszik az amerikai tőzsdéken

Diadalmenet látszik az amerikai tőzsdéken

Tegnap az amerikai inflációs adatok közlését követően egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét Amerikában, az esést a Nasdaq vezette: a főként technológiai cégeket tömörítő index több mint 2 százalékot zuhant.Ezt követően Ázsiában is főként estek a tőzsdék: az esést a jappán Nikkei vezette. Ennek ellenére Európában jó hangulatban telik a kereskedés, a vezető indexek erősödnek, és a BUX is felfelé vette az irányt, délután pedig már Amerikában is emelkednek a tőzsdék a csütörtöki esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×