eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 11. szombat Ferenc

Tinikapus az olasz válogatottban

Az AC Milan 17 éves kapusa, Gianluigi Donnarumma meghívást kapott az olasz labdarúgó-válogatottba Gian Piero Ventura szövetségi kapitánytól.

A nemzeti csapatba először behívott Donnarumma a 38 esztendős elsőszámú hálóőr, Gianluigi Buffon utódja lehet. A fiatal játékos tavaly - 16 évesen és 8 hónaposan - debütált a Serie A-ban, ezzel korrekorder az olasz élvonalban a kapusok között.

Szintén első alkalommal került a keretbe a Milan védője, Alessio Romagnoli, a Torino csatára, Andrea Belotti, valamint a Genoa csatára, Leonardo Pavoletti.

Az Eb-csapatból 15 játékos maradt a keretben, köztük három csatár, Eder, Graziano Pelle és Ciro Immobile. A középpályás Marco Verratti a kontinensviadalt sérvpanaszok miatt kihagyta, ám most visszatér a csapatba.

Az olaszok csütörtökön Bariban barátságos mérkőzésen fogadják Franciaországot, majd négy nappal később vb-selejtezőt játszanak Izraelben.

Címlapról ajánljuk

Guruló rendelők a hiányzó háziorvosok helyett – így működik a telemedicinális gyógyítás

Az elmúlt egy évben a leghátrányosabb helyzetű hazai települések közül negyvenben indult el a telemedicinális ellátás, amellyel a megszűnt háziorvosi rendeléseket igyekeznek pótolni. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője azt mondta az InfoRádióban, hogy a visszajelzések döntő többsége pozitív, a modern technológia segítségével akár több száz kilométeres távolságból is tudnak tanácsokat adni az orvosok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 11. 06:15
×
×
×
×