eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Lőrincz Viktor ötödik, Baji, a Kozák-Szabó kettős és a női pólóválogatott nagyot lépett előre

A kötöttfogású birkózók 85 kilogrammos súlycsoportjában Lőrincz Viktor ötödik helye volt a legjobb magyar eredmény a riói olimpiai hétfői versenynapján, amelyen a női vízilabda-válogatott drámai mérkőzés után bejutott az elődöntőbe.

ATLÉTIKA

A 110 méteres gátfutásban Baji Balázs - a szakadó esőben - előfutamában 13.52 másodperccel a második helyen ért célba, így biztosan került az elődöntőbe.

BIRKÓZÁS

Lőrincz Viktor a bronzmérkőzésen – erősen vitatható bírói döntéssel – kikapott a német Denis Kudlától. Az Európa-bajnoki és kétszeres világbajnoki harmadik ceglédi sportoló 3-3-as döntetlenre végzett, ám Kudla fél perccel a vége előtt Lőrincz megintése miatt pontot kapott, és ezzel ő nyert.

KAJAK-KENU

A Szabó Gabriella, Kozák Danuta páros K-2 500 méteren az előfutamában első lett, így egyből a döntőbe jutott. A női K-1 200 méteren Douchev-Janics Natasa, férfi K-1 1000 méteren Kopasz Bálint, míg kenu egyes 1000 méteren Vasbányai Henrik egyaránt a B-döntőben folytatja.

ÚSZÁS

A nyíltvízi úszók női 10 kilométeres számában a londoni bajnok Risztov Éva a 13., Olasz Anna pedig a 14. lett

VÍZILABDA

A női válogatott 0-3-ra és 1-5-re is állt az ausztrálokkal szemben. Végül az alapjátékidő 8-8 lett, az ötméteresekkel pedig a magyarok győztek, és a szerdai elődöntőben a címvédő és világbajnok amerikaiak várnak rájuk. A csoportkörben az esélyesebb tengerentúli válogatott 11-6-ra nyert a magyarok ellen.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A bronzéremért vívhat Muhari Eszter

A bronzéremért vívhat Muhari Eszter

Muhari Eszter a bronzéremért vívhat az észt Nelli Differt ellen a női párbajtőrvívók egyéni versenyében. A magyar vívónő a korábbiakban három ázsiai ellenfelet legyőzött, majd az elődöntőben 15-9-re kikapott a francia Auriane Mallótól.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 20:11
×
×
×
×