eur:
393.77
usd:
365.33
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hazai pályán kapott ki és került hátrányba a DVSC

A Debreceni VSC-TEVA hazai pályán 2-1-re kikapott a fehérorosz Torpedo Zsodzinától a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulós párharcának csütörtöki első mérkőzésén.

Európa Liga-selejtező, 2. forduló, 1. mérkőzés: Debreceni VSC-TEVA - FK Torped Zsodzina (fehérorosz) 1-2 (1-1) ------------------------------------------------------------- Debrecen, 6000 néző, v.: Trattou (ciprusi) gólszerzők: Tisza (2.), illetve Zaginajlov (23.), Klopockij (88.) sárga lap: Brkovic (50.), Mészáros K. (52.), Varga J. (88.), illetve Pankovec (25.), Sapoval (31.), Scserbo (68.) Debreceni VSC: -------------- Radosevic - Jovanovic, Brkovic, Mészáros R., Korhut - Mészáros K. (Djelmic 63.), Varga J., Holman (Ferenczi 82.), Szakály P. - Castillion (Takács 57.), Tisza Torpedo Zsodzina: ----------------- Fomicsev - Scserbo, Klopockij, Cseljagyinszkij, Pankovec - Afanaszjev, Hacsaturjan (Pavjukavavec 80.), Sapoval, Gyemidovics - Lucevics, Zaginajlov (Trapaska 69).

Jobban nem is kezdhette volna a mérkőzést a DVSC, hiszen Tisza góljával már a második percben megszerezte a vezetést. Az első játékrész folytatásában két hatalmas helyzete is volt a hazai csapatnak, gólt mégis a vendégek rúgtak a félidő közepén. A fehérorosz kupagyőztes találata "megfogta" a debrecenieket, akik újabb komoly helyzetet már nem tudtak kialakítani a szünetig.

A második félidőben aztán jóval kiegyenlítettebb játékot láthatott a közönség, sőt az igazi veszélyt a vendégek néhány kontratámadása jelentette. A Loki teljesítménye csak ritkán hozta tűzbe a szurkolókat, és ahogy telt az idő, a drukkerek egyre gyakrabban füttyszóval adtak hangot nemtetszésüknek. A csattanó a végére maradt: a fehéroroszok szabadrúgásból két perccel a rendes játékidő vége előtt betaláltak, s ezzel megnyerték a meccset.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Nem sok magyar internetező lehet már, aki ne hallott volna a Temuról, a kínai webshopról, amely pár hónapja robbant be a hazai e-kereskedelmi piacra és mostanra az egyik legnagyobb szereplővé vált. Az agresszív terjeszkedés és a szürreálisan alacsony árak komoly felzúdulást idéztek elő az online kiskereskedelmi szegmensben, akkorát, hogy már a Gazdasági Versenyhivatal is vizsgálódik a cégnél. De vajon hogy képes fennmaradni a Temu anyacége, mikor nagy valószínűséggel minden – egyelőre ingyenes – szállításon pénzt veszít, mekkora lehet a részesedése itthon, és mi lesz az áfával, amit a vásárlásaink után kell befizetniük a magyar államkasszába. Ezeknek jártunk utána a Portfolio Checklist különkiadásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×