eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Így mutatkozott be Mourinho a Manchester Unitednél

Hivatalosan is bemutatták kedden az új vezetőedzőt, José Mourinhót a Manchester United labdarúgócsapatánál. A tréner azt mondta: nyerő típus, és az a célja, hogy a klub ismét domináns szerepet játsszon.

A korábban a Chelsea-t, a Real Madridot és az Internazionalét is irányító, 53 éves portugál tréner úgy fogalmazott: nem szeretné, ha a játékosai megelégednének azzal, hogy javítanak az idén elért bajnoki ötödik helyükön.

"A United-dukkerek számára évekig megszokott volt, hogy a csapat sikeres. Az utóbbi három évet azonban el lehet felejteni. Nem akarom, hogy a futballisták azt gondolják, csak jobban kell teljesíteniük. Nyerni akarjunk, ez a célom. Mindent akarok. Meccseket nyerni, jól játszani, gólokat szerezni és nem kapni. Mindent akarok." - mondta székfoglalójában Mourinho, akinek szerződtetését május végén jelentették be.

Az első hivatalos mérkőzése a Borussia Dortmund elleni, sanghaji barátságos találkozó lesz július 22-én. A Premier League-ben a Bournemouth ellen kezd az MU augusztus 13-án.

Mourinho - aki a menesztett Louis van Gaalt követi a kispadon - az elmúlt évtized egyik legsikeresebb szakembere, 2003 óta 22 trófeát nyert klubjaival, négy országban dolgozott, 2004-ben az FC Portóval, 2010-ben az Internazionaléval hódította el a Bajnokok Ligáját, ezekkel az együttesekkel, valamint a Chelsea-vel és a Real Madriddal is bajnoki címet és kupát nyert.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×