eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid

Kozák Danutáék ismét hengereltek

Megnyerte a válogatást női kajak kettesben 500 méteren a Szabó Gabriella (Honvéd), Kozák Danuta (Újpest) páros. A milánói vb-n is aranyérmes sikerduó simán nyert a második hazai olimpiai és Európa-bajnoki válogatóversenyen, Szegeden a Kárász Anna (Szeged), Csipes Tamara (Honvéd) egység előtt.

Férfi kajak kettesben 1000 méteren Dombvári Bence és Hufnágel Tibor (egyaránt Honvéd) párosa megnyerte a válogatást, mivel a második hazai olimpiai válogatóversenyen is győzött, ezúttal a Tóth Dávid, Kulifai Tamás (Vasas) duó előtt. Kozák Danutához hasonlóan Dombvári Bence sem tud idén hibázni, téthelyzetben minden döntőjében nyert Szegeden és Duisburgban.

200 egyesben Horváth Bence (Győr) egy hónappal ezelőtti sikere után most ismét nyert, ezzel ez a szám is eldőlt - legalább az Európa-bajnokságra.

Kenu kettesben 200 méteren a Győr párosa, Lantos Ádám és Nagy Péter nyert. A végén már ki is engedhettek, sikerük pedig abszolút papírforma, hiszen pénteken 200 egyesben ezredre azonos idővel győztek, a szétlövés hétfőn lesz az első válogató első helyezettjével, Hajdu Jonatánnal (Dunaferr).

A hölgyeknél kenu kettesben 500 méteren a szintén győri Takács Kincső, Balla Virág páros lett az első.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×