eur:
396.16
usd:
369.54
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura

Vajda Attila visszavágott

Megnyerte férfi kajak 1000 méteren egyesben az olimpiai válogatást Dombvári Bence. A Honvéd versenyzője a sportág második hazai válogatóján is győzött - a fiatal Kopasz Bálint (Algyő) előtt - Szegeden, így gyakorlatilag riói indulónak tekinthető. Kenu egyesben 1000 méteren Vajda Attila (Szeged) nyert Vasbányai Henrik (KSI) előtt, a két klasszis között szétlövés dönthet.


A nőknél kajak egyesben 500 méteren Csipes Tamara (Honvéd) nyert Kárász Anna (Szeged) és Homonnai Luca (Győr) előtt. Ebben a számban a legjobbak a négyesbeli szerepléshez kerültek közelebb. Az olimpiai bajnokok közül Fazekas-Zur Krisztina (Győr) a negyedik, Szabó Gabriella (Honvéd) az ötödik, Kovács Katalin (Honvéd) a nyolcadik lett.

Kajak kettesben 200 méteren is pótválogató lehet, mivel ezúttal a Tótka Sándor (Újpest), Molnár Péter (Honvéd) páros győzött az egy hónapja első helyezett Horváth Bence, Szomolányi Máté (Győr) duó előtt.

Kenu egyesben 200 méteren Nagy Péter és Lantos Ádám holtversenyben végzett az élen. (A Győr két sprintere párosban éppen együtt szerepel.) Az első válogató győztesét, Hajdu Jonatánt (Dunaferr) délelőtt - túl könnyű hajója - miatt kizárták.

Ugyanebben a számban a hölgyeknél Lakatos Zsanett (Győr) nyert, és mivel az első válogatón is ő lett az első, indulhat a moszkvai Európa-bajnokságon.

Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×