eur:
392.61
usd:
365.29
bux:
66594.95
2024. április 26. péntek Ervin

Dárdai hosszabbított Berlinben

Meghosszabbította szerződését a berlini klubbal Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki így legalább a következő szezon végéig irányíthatja az együttest.

A 40 éves magyar szakember a Bildnek nyilatkozva árulta el, hogy megszületett az írásos megállapodás. Dárdainak határozatlan idejű szerződése van, amelyet minden idény végén újratárgyalnak.

"A szerződéshosszabbításhoz írásos megállapodás szükséges, most már ez megvan, így kijelenthetem, hogy 2017-ig én leszek a Hertha vezetőedzője." - fogalmazott Dárdai, aki igennel felelt arra a kérdésre, hogy az új kontraktusban is szerepel-e jutalom a német kupadöntőbe jutás, illetve a Bajnokok Ligája-indulás elérése esetén.

A magyar válogatott volt szövetségi kapitánya, Dárdai Pál tavaly februárban vette át - megbízottként - a Hertha BSC irányítását, majd május végén kinevezték vezetőedzőnek. Jelenleg - két fordulóval a zárás előtt - az ötödik helyen áll gárdájával a Bundesligában.

Az 1997 óta Berlinben élő Dárdai Pál a német klub történetének legtöbb bajnoki meccsen pályára lépett futballistája, s játékos-pályafutása befejezése óta a Herthánál dolgozik.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×