eur:
393.86
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Gareth Bale volt a Real Madrid nyerőembere

Madridi döntő lesz Milánóban: a királyi klub követte az Atléticót a fináléba, miután Gareth Bale góljával 1-0-ra legyőzte a Manchester Cityt.

Eldőlt a nagy kérdés: Cristiano Ronaldóval csodát tett a klub orvosi stábja, CR7, a mostani BL-sorozat kiemelkedően legeredményesebb játékosa vállalja a játékot a Real Madrid–Manchester City visszavágón. A két együttes Angliában 0-0-ra végzett, e találkozó győztese az Atlético Madriddal játszhat a milánói döntőben.

Navas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Isco, Kroos – Bale, Cristiano Ronaldo, Jesé. Ez a spanyolok kezdőtizenegye, Casemiro helyett Isco, Benzema helyett pedig Jesé került a csapatba. Keylor Navas ebben az idényben még nem kapott gólt hazai BL-meccsen.

Hart – Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho – Jesus Navas, Yaya Touré, De Bruyne – Agüero. Ez a tizenegy próbálja meg megtörni a Costa Rica-i sorozatát.

Vincent Kompany, a City csapatkapitánya nyolc perc után meghúzódott, nem tud tovább játszani. Ahogyan lement a pályáról, minden madridi (!), tehát ellenfél játékos vigasztalóan kezelt vele. Eliaquim Mangala állt be a helyére. 

Carvajal beadása után Cristiano Ronaldo a kapu fölé fejelt. Úgy tűnt, jobb lett volna a labda a mögötte érkező Gareth Bale-nek. 

Vezet a Real Madrid! A 20. percben Gareth Bale a jobbösszekötő helyéről, de kisodródva befelé lőtte (talán kapura… ) a labdát, Fernandinho lábáról felpörgött a labda, s védhetetlenül vágódott a jobb oldalon a kapuba.

Lesgólt szerzett a Real Madrid. 

Fernandinho lövése után a labda a kapufa külső részéről pattant ki. 

A második félidő első helyzete Luka Modricé volt, közelről lőhetett, sőt túl közelről, nem tudta eltenni a labdát a jól kilépő Joe Hart mellett. 

Jesé helyett Lucas Vazquez játszik a Madridban. 

Cristiano Ronaldo előbb fejjel, majd lábbal próbálkozott, két-három percnyi különbséggel, Hart mindkétszer fogta a labdát. 

Csere a Citynél is: Yaya Touré nem bírta tovább, Raheem Sterling került pályára. 

Gareth Bale csúsztatása után a labda a kapufáról pattant ki. 

James Rodriguez ugyan nem Zidane kedvence, de most játéklehetőséget kap. Isco ment le.  Jsus Navas helyére Iheanacho állt be az angoloknál. 

A 84. percben Kevin De Bruyne szabadrúgása után az oldalhálóban kötött ki a labda. 

Sergio Agüero labdája elkerülte a jobb felső sarkot. 

Keylor Navas megsérült, ápolják. Nincs már cserelehetősége a Madridnak, így nyilván marad a kapuban. 

Madridi labdatartással pörögtek le az utolsó percek. A Real 1-0-ra nyert, bejutott a döntőbe. 2014 után 2016-ban is Real Madrid–Atlético Madrid döntőt rendeznek a BL-ben.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×