eur:
395.2
usd:
371.08
bux:
65093.5
2024. április 19. péntek Emma

Benedek csak egy helyen változtatott a kereten

Benedek Tibor, a Görögország elleni világliga-mérkőzésre készülő magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya csak egy helyen változtatta meg keretét a trieszti olimpiai selejtezőtornához képest.

A magyar szövetség (MVLSZ) honlapjának szerdai beszámolója szerint Bedő Krisztián helyett Tóth Márton lesz a csapat tagja a kedden, Szentesen sorra kerülő csoportmérkőzésen.

"Folytatni szeretnénk azt a munkát, amit a kvalifikációs tornán elkezdtünk. Szeretnénk megnyerni a mérkőzést, és kijutni a szuperdöntőre" - mondta a szövetségi kapitány, aki vasárnap este találkozik a keret tagjaival.

A magyar válogatott 12-8-ra kikapott Görögországban a selejtezősorozat korábbi szakaszában, ezért a kínai szuperdöntőbe jutáshoz legalább öt góllal kellene legyőznie a világbajnoki bronzérmest. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

A magyar válogatott kerete:

kapusok:

--------

Nagy Viktor (Szolnoki Dózsa-Közgép), Bisztritsányi Dávid (A-Híd-OSC-Újbuda)

mezőnyjátékosok:

---------------

Hosnyánszky Norbert, Szivós Márton, Zalánki Gergő, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs (ZF-Eger), Varga Dénes, Varga Dániel, Vámos Márton (Szolnoki Dózsa-Közgép), Decker Ádám (A-Híd-OSC-Újbuda), Manhercz Krisztián (Contitech-Szeged-Diapolo), Tóth Márton (FTC-PQS Waterpolo)

Az állás a 6. (utolsó) forduló előtt:

1. Görögország 15 pont, 2. Magyarország 12, 3. Románia 3, 4. Grúzia 0

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
Maga alá gyűri az EU-t a húsz éve lappangó válsága, alapvető reformok váltak égetővé

Maga alá gyűri az EU-t a húsz éve lappangó válsága, alapvető reformok váltak égetővé

Az utolsó előtti, vagy talán a legutolsó pillanatban mutatták be az Európai Bizottság kérésére megszületett belsőpiaci reformtervezetet. A 2004-es nagybővítés után két évtizeddel világosan látszik, hogy az Európai Unió versenyképességi hátrányban van Kínához, az Egyesült Államokhoz és a feltörekvő új gazdasági hatalmakhoz képest az egységes piac diszfunkcionálása miatt. A túlszabályozás, az innováció háttérbe szorulása, a rossz állami és EU-s támogatási rendszerek, valamint a versenyjog bonyolultsága miatt azonnali átalakítást sürget a Jacques Delors Intézet friss előterjesztése, hogy Európa továbbra is geopolitikai tényező maradhasson.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×