eur:
394.5
usd:
369.79
bux:
65295.07
2024. április 19. péntek Emma

Eltiltották Torghellét és Laczkót

Hat mérkőzésre eltiltotta Torghelle Sándort és Laczkó Zsoltot a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

A fegyelmi bizottság keddi - de az MLSZ honlapján szerdán nyilvánosságra hozott - határozata szerint az MTK játékosa, Torghelle Sándor a Videoton elleni bajnoki mérkőzésen szándékosan rálépett ellenfele vádlijára, amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben. Miután a játékvezető felmutatta a piros lapot, a korábbi válogatott csatár a csapatkapitányi karszalaggal a kezében mellbe lökte őt.

A Békéscsaba labdarúgója, Laczkó Zsolt indulatosan mellbe lökte a Budapest Honvéd elleni NB I-es meccs játékvezetőjét, mert nem ítélt büntetőt az élvonalból kieső csapat javára.

A Paks csapatából kiállított Szabó János és Gévay Zsolt egyaránt egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A fegyelmi bizottság szurkolóinak magatartásáért az Újpestet 500 ezer, a Ferencvárost 250 ezer, a Diósgyőrt 150 ezer, a Videotont 100 ezer, a Békéscsabát és a Debrecent pedig 50 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Kezd magára találni a forint

Kezd magára találni a forint

A hajnali órákban toltak egy szintet a forint euróval szembeni árfolyamán, melynek nyomán a kurzus a 394-es szintről a 396-os szint közelébe ugrott, majd legalább olyan gyorsan szúrt vissza a nyitószintig. Délelőtt viszont lassan tovább veszített értékéből a magyar deviza, de délután az euró dollárhoz képesti erősödését a forint is lekövette. Az izraeli válaszcsapás hírére a befektetők ismét kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×