eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kemény: senki nem lazsálhat a klubmeccseken

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke szerint a válogatott kerettagoknak a klubmeccseken sem szabad visszafogniuk magukat, ha fáradtak, akkor a szövetségi kapitánnyal érdemes egyeztetniük a riói csúcsforma érdekében.

„Az a tisztességes, ha a játékos megbeszéli a szövetségi kapitányával, hogy mennyi szellemi és fizikai regenerálódásra van szüksége ahhoz, hogy az augusztusi olimpián a legjobbját adhassa. Visszatetsző lenne, ha a szövetség elnökeként azt mondanám, hogy az olimpiai szereplés fontosabb, mint a Bajnokok Ligája hatos döntő vagy akár a magyar bajnoki finálé. Mindig az aktuális esemény a legfontosabb” – fejtette ki Kemény Dénes.

Megjegyezte, hogy a szövetség elnökeként a kluboknak is az elnöke.

„Nekem is fontos, hogy a klubvezetők, vezetőedzők nemcsak szakmailag, hanem emberi hozzáállásuk miatt is elégedettek legyenek a válogatott kerettag játékosaikkal” – tette hozzá.

Kemény Dénes az InfoRádiónak beszélt a többi között a magyar szövetség és a vízilabdasport helyzetéről, a BL margitszigeti hatos döntőjéről és a riói olimpia esélyeiről is. Az interjút teljes terjedelmében meghallgathatják szombaton este hét óra után a Gólvonal című sportmagazinban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×