eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

BL: kiesett a Barcelona!

Az Atlético Madrid 1-0-ra győzött és ezzel kiejtette a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A másik mérkőzésen a Bayern München 0-1-ről fordítva 3-1-re győzött a Manchester United ellen. Az Atlético és a Bayern csatlakozott a kedden továbbjutott Chelsea-hez és Real Madridhoz.

Két mérkőzéssel folytatódik ma a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntője. Kiderül, melyik két csapat csatlakozik a Chelsea-hez és a Real Madridhoz. A Bayern-Manchester United és az Atlético Madrid-Barcelona találkozó is 1-1-ről kezdődik. 

A madridi találkozó összeállításai. Atlético Madrid: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe, Gabi, Koke, Tiago, Raul Garcia, Adrian, Villa. Cserék: Aranzubia, Alderweireld, Insúa, Mario Suárez, Cristian Rodriguez, Sosa, Diego. Barcelona: Pinto, Daniel Alves, Bartra, Mascherano, Jordi Alba - Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Fabregas, Neymar. Cserék: Oier, Montoya, Song, Adriano, Alexis Sánchez, Pedro, Sergi Roberto.
A müncheni szereposztás. Bayern München: Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Alaba, Kroos, Götze, Müller, Robben, Ribéry, Mandzukic. Cserék: Raeder, Van Buyten, Rafinha, Pizarro, Weiser, Höjbjerg, Weihrauch. Manchester United: De Gea, Jones, Smalling, Vidics, Evra, Fletcher, Carrick, Valencia, Rooney, Kagava, Welbeck. Cserék: Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Giggs, Januzaj, Young, "Chicharito" Hernandez.
Vezet az Atlético Madrid a Vicente Calderón Stadionban! Adrian a kapufát találta el, aztán Koke szerencsésebb volt, közelről nagy erővel a kapuba küldte a labdát Villa beadása, majd Adrian előkészítése után. Atlético-Barcelona 1-0
Nagy tempót diktál a Bayern Münchenben. Egyelőre Arjen Robben a legveszélyesebb játékosa. 
Lesgólt szerzett a Man United, Wayne Rookey beadása után Antonio Valencia küldte a labdát a kapba, lesről. 
Madridban Messi kihagyott egy helyzetet, ám az Atlético játékosai sem lazsálnak. Sőt, kifejezetten nagytempót diktálnak, Villa a lécre lőtte a labdát, mint ahogyan előtte két társa is. Hihetetlen, de a barcelona védelme négy gólt is kaphatott volna az első 20 percben. 
Vitathatatlan, hogy nagy fölényben játszik a bayern, de David De Geának még egyetlen komolyabb védést sem kellett produkálnia. Ez feltétlenül meglepetés.  Még egy adalk ehhez: a bayern 72 százalékban birtokolta eddig a labdát. 
Kiválóan védekezik a Man United - de ha nem szerez gólt, a Bayern megy tovább. Az angolok talán a szerencsében bíznak, hátha egyszer el tudnak szaladni, s helyzet nélkül rúgnak gólt. 
Münchenben letelt az első 45 perc. Még nem esett gól. 
Madridban egygólos hazai vezetéssel mentek pihenni a csapatok. A negyeddöntő visszavágóiból (a tegnapi mérkőzéseket is beleértve) hat félidőt már lejátszottak. A vendégcsapatok még egyetlen gólt sem szereztek. A maradék 2x45 percben a Barcelonának vagy a Man Unitednek gólt kell szereznie ahhoz, hogy ne essen ki.
Folytatódik a játék.
Nagy helyzetet hagyott ki a Barcelona. Xavi belerúgta a labdát Courtois-ba.
Münchenben Kaga Sindzsi kapura lőtt. Nem veszélyesen, de említésre méltóan. Az 54. percben járunk, ez volt az első kapura tartó lövés a mérkőzésen. 
Bomba meglepetés: vezet a Manchester United. Patrice Evra óriási gólt lőtt 17 méterről. Bayern München-Manchester United 0.1
Egy perc alatt kiegyenlített a bayern: a gólszerző Patrice Evra mellől Mario Mandzukic a kapuba fejelt. Bayern München-Manchester United 1-1
Mérges lett a Bayern. Ribéry az oldalhálóba lőtt. 
Mintha más meccset játszanának az utóbbi percekben. Wayne Rooney rosszul találta el a labdát nagy helyzetben. 
Vezet a Bayern, Arjen Robben beadása után az elcsúszó Vidics mellől Thomas Müler a kapuba talált. Bayern München-Manchester United 2-1
Huszonkét-huszonhárom perc van még hátra a meccsekből, negyed félidő.
Madridban mindkét oldalon akadtak helyzetek, vagy inkább helyzetkék. Kivéve az atléticós Gabiét 0 ha ő belőtte volna, megvan a továbbjutás a hazaiaknak. 
Nagyon nehéz helyzetben a Manchester United. Arjen Robben - akit hajdanán Sir Alex szívesen vitt volna az Old Traffordra - megszerezte a címvédő harmadik gólját. Alig a tizenhatoson belülről lőtt a kapuba, a labda talán megpattant Vidics lábán. Bayern München-Manchester United 3-1
Kegyetlen az élet. Patrice Evra, aki rengeteg kritikát kapott az idény során, gyönyörű gólt lőtt. Ám már a következő percben rontott, hibáztatható a bajorok mind a három góljáért. 
Madridban Neymar fejjel veszélyeztetett. Simeone nem szégyenlősködik, mind a 11 emberével védekezik. 
Madridban a 90. percben Cristian Rodriguez 9 méterről Pinto kapusba vágta a labdát. 
Mind a két mérkőzésen a szokásos rövid hosszabbításban járnak. 
Vége, kiesett a Barcelona! Nem tudott gólt szerezni Madridban, így Koke gólja továbbvitte az Atléticót. 
Atlético Madrid-Barcelona 1-0 (összesítésben: 2-1)

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×