eur:
392.36
usd:
365.57
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Rooney-t és Capellót csábítja a Real Madrid

Újabb óriási dobásra készül a nyáron a Real Madrid labdarúgó-csapata. A királyi klub a tavaly elköltött 250 millió euró után idén is hatalmas költekezésre készül, és a fő kiszemeltek között van Wayne Rooney és Fabio Capello.

A Real Madrid 90 millió fontot is fizetne Wayne Rooney-ért a Manchester Unitednek. Kérdés, az angol csapat elengedi-e legjobbját, miután Cristiano Ronaldo távozását sem tudta átvészelni.

A királyi klub gigafizetéssel csábítja az angol támadót, heti 250 ezer fontot kereshetne Rooney Madridban, ami több mint duplája a jelenlegi bérének.

Florentino Pérez klubelnök abban bízik, Rooney a Real mezében is olyan sikeres párost alkotna Cristiano Ronaldóval, mint a Manchester Unitednél öt évig. A két sztár egy BL-t és három bajnoki címet nyert együtt.

A Real Madrid a kispadra visszahívná Fabio Capellót, aki korábban már kétszer is irányította a csapatot. Az olasz edző 1997-ben és 2007-ben is bajnoki címet szerzett az együttessel, de a vezetőség nem volt elégedett a játékkal, ezért menesztették. Capello jelenleg az angol válogatott szövetségi kapitánya, és szerződése 2012-ig érvényes, így nem lesz egyszerű megszerezni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×