eur:
395.34
usd:
366.36
bux:
65453.91
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Téli nagytakarítás készül a Real Madridnál

A spanyol sajtó szerint nyolc játékosát adná el télen a Real Madrid, hogy részben pótolja a nyáron elköltött pénzt. Gutit és Van Nistelrooyt sem marasztalják a spanyol együttesnél.

A "titkos" eladólistára került nyolc futballista közül a legnevesebb Ruud van Nistelrooy, akit 3-4 millió font körüli összegért vihetnek el. Az érdeklődők között van a Liverpool, a Tottenham és a Roma is.

Meglepő, de a madridi nevelésű Gutit sem marasztalja a Real. A középpályás az együttes csapatkapitány-helyettese, ennek ellenére idén kevés lehetőséget kapott, és akár 1,5 millió fontért is meg lehet szerezni.

Várhatóan az angol élklubok állnak majd sorban Rafael van der Vaartért, akit 5-8 millióért már elengedne a Madrid. Korábban a Chelsea, a Liverpool, és a két manchesteri együttes érdeklődéséről cikkeztek a lapok a holland irányítóval kapcsolatban.

Szintén az angol bajnokság felé veheti az irányt Fernando Gago, bár az Evertonnal és a Manchester Cityvel is hírbe hozott argentin középpályásról Manuel Pellegrini vezetőedző azt mondta, nem engedik el.

Nagy reményekkel érkezett Madridba a szintén argentin Ezequiel Garay, ám Pepe és Raul Albiol mögött alig jutott szóhoz. A fiatal védőt a Manchester United is szívesen látná, de a Valencia és a Villarreal is érdeklődik.

A rutinos kapus, Jerzy Dudek ingyen távozhat, míg Royston Drenthére korábban az Inter és angol csapatok is felfigyeltek. Szintén nem marasztalják Mahamadou Diarrát, a mali játékost állítólag a Juventus vinné 5-10 millióért.

A Real Madrid a nyáron 265 millió értékben vásárolt új játékosokat, így a kevés lehetőséget kapó futballisták eladásával próbálja kozmetikázni a pénzügyi mérleget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×