eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

A holland "B-válogatott" is szerethető

A románok ellen gólt szerző Robin van Persie, valamint Arjen Robben lett a keddi nap legjobbja az inforadio.hu olvasói szerint az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A franciák ellen diadalmaskodó olasz együttesből Gianluigi Buffon és Andrea Pirlo teljesítménye nyerte el látogatóink tetszését.

Az eddig kevés lehetőséget kapó labdarúgóknak szavazott bizalmat Marco van Basten, a holland válogatott szövetségi kapitány a Románia elleni találkozón - olvasóink a B-csapat tagjainak játékát is magas osztályzatokkal díjazták.

A gólt szerző Robin van Persie, valamint Arjen Robben 9-es értékelést kapott átlagosan az inforadio.hu látogatóitól, Ibrahim Afellay és Klaas Jan Huntelaar pedig 8.5-es átlaggal zárt.

A román együttesből a kapus, Bogdan Lobont kapta a legjobb osztályzatot: olvasóink 8-as átlaggal jutalmazták.

Az osztályzatokat megnézheti, ha ide kattint.


A sorsdöntő francia-olasz meccsen a büntetőből eredményes Andrea Pirlo (8.1), valamint a kapus, Gianluigi Buffon (8.2) kapta a legmagasabb átlagpontokat. A francia csapatból is a hálóőr, Gregory Coupet emelkedett ki 6.7-es átlagával.

Az értékeléseket elolvashatja ide kattintva.

Az InfoRádió honlapján az Eb valamennyi meccse után értékelheti a labdarúgókat, a találkozót követő napon 12 óráig, míg az eredményeket ezt követően nézheti meg. A jelenlegi állást megnézheti, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×