eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Az MTK hengerelt a tavaszi nyitányon

A listavezető MTK igen magabiztosan, 3-0-ra győzött a Sopron vendégeként a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A fővárosiak csatárduója ismét megállíthatatlan volt.

MTK-helyzetekkel indult a meccs, majd bő tíz perc játék után a Sopron egy rövid átvette a kedzeményezést, az MTK vezetést szerzett. Németh Krisztián paszolt a soproni védők között kapura törő Hrepka Ádámhoz, akinek nem okozott gondot a gólszerzés.

Nyolc perccel később Lambulics indította Némethet, a fiatal támadó pedig elegánsan elpörgette a labdát a soproni kapus, Amamoo mellett.

A második félidőben hiába próbálkozott a Sopron, ismét az MTK lőtt gólt. Az 59. percben egy kapu előtti kavarodás végén Hrepka passzolt Németh Krisztiánhoz, aki ezt a helyzetet is értékesítette. A meccs ezután unalmassá vált, a vendégek győzelméhez nem férhetett kétség.

A tabella harmadik helyén álló Zalaegerszeg csak 2-2-es döntetlent játszott a vendég Diósgyőrrel. A hazaiaknak kétszer is egyenlíteniük kellett.

A kiesési rangadón a Kaposvár hazai pályán 3-0-ra győzött a Vác ellen, míg a Pécs szintén otthon 2-0-ra nyert a Fehérvár ellen.

Korábbi eredmények:
Rákospalota-Győr 2-0
Paks-Tatabánya 0-1
Vasas-Debrecen 0-1.

Az Újpest-Honvéd mérkőzést hétfőn este hat órától rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 14:10
×
×
×
×