eur:
393.02
usd:
366.37
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Drakula utolsó tánca a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Zsuráfszky Zoltán rendezésében, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködésével láthatja július 8-án és 9-én a közönség a Drakula utolsó tánca című produkciót a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a táncjáték főszerepeit a rendező mellett Sánta Gergő, Keresztes Ildikó és Novák Péter alakítja - tájékoztatott Fábián Barbara, a fesztivál sajtóreferense.

A Szabadtéri Játékok 2016-os évadának egyik izgalmas bemutatója lesz a Drakula utolsó tánca című táncprodukció - olvasható a közleményben, amely kitér arra is, hogy Keresztes Ildikó az előadás titokzatos boszorkányát alakítja majd. A darab erdélyi környezetben játszódik, nagy hangsúlyt kap benne az erdélyi népzene sokszínű dallamvilága és az ott élők virtuóz táncai.

Az előadás a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel kerül színre a Dóm téren, a Kossuth-díjas Zsuráfszky Zoltán rendezésében. Az idősebb Drakulát a rendező alakítja majd, a fiatal gróf Sánta Gergő lesz. A vándormutatványos szerepében Novák Pétert láthatják a nézők. A forgatókönyvet Vincze Zsuzsa írta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×