eur:
392.53
usd:
365.93
bux:
66780.28
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Vérfürdő Bécsben: öt nőt öltek meg

Pénteken összesen öt erőszakos halált halt nő holttestére bukkant a rendőrség Bécsben két helyszínen.

Egy 51 éves nő és 13 éves lánya holttestét a lakásukban találták meg péntek reggel, este pedig három fiatal nőt késeltek halálra egy „piros lámpás házban” – írja az economx.hu.

A rendőrség beszámolója szerint az utóbbi helyszínen valóságos vérfürdő zajlott, a bűncselekmény több helyiségben történt a holttesteket különböző helyiségekben találták. Az áldozatok a piros lámpás ház alkalmazottai voltak, a negyedik kollégájuk annak köszönhetően menekült meg, hogy be tudott zárkózni egy szobába.

A gyilkossággal összefüggésben egy 27 éves férfit vettek őrizetbe, akit a házzal szemközti bokrokban találtak meg, ahol megpróbált elbújni. Feltehetően ő volt a klub utolsó látogatója.

A másik ügyben nem történt még letartóztatást. Az anyát és lányát feltehetően megfojtották, a rendőrség feltételezése szerint a férj követhette el a bűncselekményt, aki egyelőre szökésben van.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×