eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Vérfürdő Bécsben: öt nőt öltek meg

Pénteken összesen öt erőszakos halált halt nő holttestére bukkant a rendőrség Bécsben két helyszínen.

Egy 51 éves nő és 13 éves lánya holttestét a lakásukban találták meg péntek reggel, este pedig három fiatal nőt késeltek halálra egy „piros lámpás házban” – írja az economx.hu.

A rendőrség beszámolója szerint az utóbbi helyszínen valóságos vérfürdő zajlott, a bűncselekmény több helyiségben történt a holttesteket különböző helyiségekben találták. Az áldozatok a piros lámpás ház alkalmazottai voltak, a negyedik kollégájuk annak köszönhetően menekült meg, hogy be tudott zárkózni egy szobába.

A gyilkossággal összefüggésben egy 27 éves férfit vettek őrizetbe, akit a házzal szemközti bokrokban találtak meg, ahol megpróbált elbújni. Feltehetően ő volt a klub utolsó látogatója.

A másik ügyben nem történt még letartóztatást. Az anyát és lányát feltehetően megfojtották, a rendőrség feltételezése szerint a férj követhette el a bűncselekményt, aki egyelőre szökésben van.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×