eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyitókép: Pexels.com

Élőzte, ahogyan vezetés közben iszik, három emberélet szárad a lelkén – videó

Halálos közlekedési balesetet okozott egy sofőr Texasban. A 47 éves Camilo Morejon ráadásul nem egészen tíz perccel korábban még a közösségi oldalán osztott meg élő videót.

A felvételen tisztán látszik, amint egy üveg sört ad körbe a kocsiban ülő társaság: a sofőr Morejon, a férfi anyósülésen utazó barátnője, valamint két utasuk – adta hírül a Bors.

Morejon nem sokkal a felvétel kikerülése után (a térfigyelő kamerák tanúsága szerint) felgyorsított, majd egy kisteherautóba csapódott.

Utasai mind meghaltak. Őt és a másik kocsi sofőrjét rendkívül súlyos sérülsekkel szállították kórházba.

A részegen vezető Camilo Morejonnak jelenleg három ember haláláért kell felelnie, de ez még változhat, ha a kisteherautó élet-halál közt lévő sofőrjét nem sikerül az orvosoknak megmenteniük. Jelenlegi állás szerint akár 80 évet is kaphat.

Címlapról ajánljuk
A közel-keleti konfliktusból is könnyen lehet világháború - mondta Menczer Tamás

"A közel-keleti konfliktusból is könnyen lehet világháború" - mondta Menczer Tamás

Magyarország békéjének, biztonságának és békepártiságának megőrzése folyamatos küzdelem - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, amelyben a közel-keleti háború veszélyeiről is beszélt.

Precedens értékű ítélet: Svájcban életveszélybe sodorják az idős nőket

Példa nélküli ítéletet hozott az Emberi Jogok Európai Bírósága (ECHR), amikor helyt adott 2500, 70 évnél idősebb svájci nő keresetének. A keresetük szerint kormányuk nem tett eleget a klímaváltozás elhárításáért és „gyenge fellépése alapvető emberi jogokat sért”. A döntés megnyitja az utat hasonló perek előtt más európai országokban is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán rakéták százait zúdította Izraelre, az Egyesült Államok is beavatkozott a támadásba – Híreink a Közel-Kelet újabb háborújáról

Irán rakéták százait zúdította Izraelre, az Egyesült Államok is beavatkozott a támadásba – Híreink a Közel-Kelet újabb háborújáról

Szombaton megindult a Irán beígért támadása Izrael ellen. Az offenzívában rakéták százait indították a zsidó állam területe ellen, ám azokat a légvédelem semlegesítette. Teherán bejelentette, hogy a több mint 200 drónt és rakétát lőttek ki, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekintik. Nem ért ezzel egyet a jeruzsálemi vezetés, amely megtorlásról beszél. Az Egyesült Államok is hozzájárult a támadás elhárításához, több eszközt is kilőttek a Jordánia valamint Szíria felett. Cikkünk folyamatosan frissül a legfrissebb eseményekkel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 14. 15:23
×
×
×
×