eur:
393.86
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök, az ellenzéki jobbközép Forza Italia (Hajrá Olaszország) párt vezetője egy milánói szavazóhelyiségbe érkezik az európai parlamenti (EP) választáson 2019. május 26-án. Az Európai Unió tagországaiban május 23. és 26. között választják meg az EU törvényhozásának képviselőit. Olaszországban az európai parlamenti választásokkal együtt polgármester-választást is tartanak számos településen, valamint Piemontban regionális választást rendeznek.
Nyitókép: MTI/EPA/Daniel Dal Zennaro

Kórházba került Silvio Berlusconi

A milánói San Raffaele kórházban kezelik a volt olasz kormányfőt.

Elővigyázatosságból kórházba került Silvio Berlusconi olasz politikus, akinél nemrégiben pozitívnak bizonyult az elvégzett koronavírus-teszt, a kórház szerint állapota nem aggasztó - derült ki pénteken a környezete által kiadott közlemény szerint.

A 83 éves, korábbi többszörös kormányfőről kedden pártja, a Hajrá Olaszország (FI) azt közölte, hogy állapota tünetmentes, és házi karanténban tartózkodik. A Szardínia szigetén töltött nyaralása után végeztette el magán a tesztet, az után, hogy közeli barátjával, Flavio Briatore vállalkozóval Szardínián találkozott, aki később fertőzöttnek bizonyult.

A 83 éves, konzervatív pártok színeiben politizáló médiavállalkozó, üzletember Berlusconi háromszor volt Olaszország miniszterelnöke, 1994-től 1995-ig, 2001-től 2006-ig és végül 2008-tól 2011-ig. Jelenleg a Hajrá Olaszország nevű jobbközép párt európai parlamenti képviselője.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×