eur:
395.84
usd:
372.81
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ez fenyegeti az Egyesült Államokat

Tizennyolc államon söpör majd végig téli vihar az elkövetkező napokban az Egyesült Államokban - közölte vasárnap az amerikai meteorológiai szolgálat.

A közép-nyugati államoktól az atlanti partvidék felé húzódó viharzóna miatt - amely csaknem százmillió embert érinthet közvetlenül - egyedül vasárnap és hétfőn 3400 repülőjáratot töröltek. A legtöbb gép indítását és fogadását Chicago körzetében mondták le, ahol helyenként csaknem 46 centiméteres hótakarót jeleztek előre. A "szeles város" és New York környékére hóviharra való figyelmeztetés adtak ki.

A járattörlések érintették Newarkot, Washingtont, Atlantát, Houstont, sőt Phoenixet is, ahol a Super Bowl összecsapást a meteorológusok szerint még tiszta égbolt alatt játsszák majd le.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×