eur:
388.01
usd:
359.9
bux:
69016.26
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

Hatalmas bírság fürdőruhák miatt

Fürdőruhákat feketén árusító kereskedőt ért tetten a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A távol-keleti árukat forgalmazó kereskedőnek a be nem vallott adó ellenében, valamint bírságként összesen 133 millió forintot kellett kifizetnie.

A kereskedőt egy dél-budapesti telepen ellenőrizte a NAV. Az adóhatóság tájékoztatás szerint a gazdálkodó mintegy 300 ezer fürdőruhát értékesített feketén.

Nemcsak az derült ki, hogy online pénztárgépet kellene használnia az üzletnek, hanem az is, hogy semmilyen számlát, nyugtát nem állított ki az eladó.

Címlapról ajánljuk
Hszi Csin-ping: Kína támogatja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Hszi Csin-ping: Kína támogatja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután fogadta a Kínai Népköztársaság elnökét, Hszi Csin-pinget. A tárgyalások után az előzetes hírek szerint mintegy másfél tucat megállapodást írtak alá, majd sajtónyilatkozatot tett a két vezető. Orbán Viktor felsorolta az ágazatokat, amelyekben megállapodások jöttek létre. Hszi Csin-ping kiemelte: stratégiai partnerséget köt a két ország, amellyel arany útra terelik a kínai–magyar kapcsolatokat.

18 kínai-magyar megegyezés született - bejelentették a konkrétumokat

A külgazdasági és külügyminiszter számolt be azon fontosabb projektekről, amelyekkel kapcsolatban a kínai elnök és delegációjának budapesti tartózkodása idején megállapodást kötöttek. Reptéri gyorsvasút, olajvezeték, "szupergyors" határátkelőhely is létesül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×