Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Továbbra is Domokos László a revizorok egyesületének elnöke

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete a kedden megtartott tisztújító küldöttgyűlésen ismét Domokos Lászlót, az Állami Számvevőszék elnökét választotta elnökévé, és a vezetőség többi tagjának mandátumát is megújította - közölte az egyesület.

A szervezet elnökhelyetteseivé a közlemény szerint Vida Ildikót, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökét valamint Szász Károlyt, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnökét választották. A főtitkári teendők ellátására Gaál Szabolcs Barna, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEH) vezetője kapott ismételten bizalmat. Ezáltal a teljes tisztújítás megtörtént.

Az egyesület a nagy ellenőrzési szervezetek vezetői mellett a civileknek is lehetőséget adva, Borbély Attilát, a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola rektorát és Sipos Árpád ügyvédet is beválasztotta az elnökségbe.

Az alapszabály módosításával ezentúl a megyei szervezetek elnökei is az elnökség tagjai lesznek, így a megyei szervezetek a jövőben nagyobb befolyással rendelkeznek az egyesület mindennapi működésében.

Az új vezetés célja, hogy a tagságra támaszkodva a pénzügyi és gazdasági ellenőrzés területén dolgozó szakembereknek új perspektívát kínáljon.

A küldöttgyűlésen elfogadták a 2011. évi költségvetést és közhasznúsági jelentést is.