eur:
397.62
usd:
358.4
bux:
74128.79
2024. október 1. kedd Malvin

Az idegenlégióban fogtak el egy körözött nyíregyházi férfit

A francia idegenlégióban fogtak el egy körözött 38 éves nyíregyházi férfit, akit 2007 óta kerestek több csalás és sikkasztás miatt - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A férfi álnéven szolgált az idegenlégióban, az egysége Orange-ban állomásozott, amikor a szabolcsi nyomozók információi alapján a francia hatóságok elfogták - mondta a rendőr százados.

Hozzátette: gépkocsikkal kapcsolatos csalás és sikkasztás miatt huszonhat, köztük tizenhárom európai körözés volt érvényben a férfi ellen.

A szóvivő tájékoztatása szerint a keresett gyanúsítottat repülőgéppel már Magyarországra is hozták.

Fülöp Gergely az esettel kapcsolatban megemlítette, hogy a nyírségi főkapitányság bűnügyi osztályának információi alapján korábban ugyancsak külföldön, Ausztriában fogtak el egy 32 éves nyírmadai nőt és Romániában egy 45 éves nyírbogáti férfit. A nőt kiskorú sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, valamint börtönbe vonulásának elmulasztása miatt keresték.

A férfit közokirat-hamisítás, adócsalás és számvitel rendjének megsértése miatt körözték, illetve neki is fogházba kellett volna már vonulnia korábbi büntetésének letöltésére.

Címlapról ajánljuk

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Hajnalban bejelentette Jeruzsálem, hogy betörtek Libanonba az izraeli katonák. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×