INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 8. szombat
László

válás

2020.07.05. 21:34

"A" hét: anya, "B" hét: apa - kinek és mikor alkalmas megoldás ez?

Szakmai berkekben is vitatott az egyszülős- illetve a mozaikcsaládokban nevelkedő gyermekek váltott elhelyezése. Vannak, akik határozottan elutasítják, hogy bármi jó is származhat a gyereknek abból, ha egy hetet az egyik, egy hetet pedig a másik szülőnél él. Pedig a váltott elhelyezés mellett nyomós érvek szólnak - mondja az InfoRádió Családi hét című műsorában Bogár Zsuzsa szakpszichológus, családterapeuta.
2019.11.02. 19:20

Van megoldás a fiatalok életkezdési szorongására

Hamis társadalmi sztereotípia, hogy az ifjúság és a felnőtté válás az emberi élet legboldogabb időszaka – állítja a pszichológus. Asztalosné Elekes Szende, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola oktatója az életkezdési krízisről beszélt az InfoRádió Családi hét című műsorában.
2019.06.02. 19:04

Van, ahol már vizsgálják válásnál a szülői elidegenítést

Romániában már kötelező vizsgálni váláskor a szülői elidegenítést, míg Magyarországon a jogszabályok erre csupán lehetőséget adnak - mondta el az InfoRádió Családi hét című magazinműsorában az Apák az Igazságért Egyesület titkára, Jaczó András.
2019.03.04. 13:07

Itt a "jó" válás receptje - a lehető legkevesebb sérülés a családban

Bár a válás nyilvánvalóan minden érintett családtag számára trauma, de ha bekövetkezik, igyekezni kell a lehetőségeken belül jól csinálni. Deliága Éva pszichológus, a Ketten háromfelé című könyv szerzője szerint odafigyeléssel a válás után is megteremthető a harmonikus családi élet és a boldog gyermekkor.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018