eur:
389.5
usd:
363.09
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: pixabay

Viccelődött a lagzin a férj, azonnal elhagyta a friss felesége

A torta okozta egy friss házasság végét Amerikában.

Elhagyta újdonsült férjét egy nő, miután a férfi az arcába nyomta az esküvői tortájukat. A feleség korábban egy tortadísztől kisebb fejsérülést szerzett, és ezért külön megkérte vőlegényét, hogy ne nyomja az esküvői tortát az arcába a lagzin, a férfi azonban nem tartotta tiszteletben a kérését, mégis megtette. A felesége állta a szavát, és még a lagzin véget vetett az alig pár órán át tartó házasságuknak.

A hirado.hu írta le az esetet az Independent alapján. Eszerint a történetét a közösségi médiában megosztó fiatal nő elmondta, hogy az esetet egy régebbi, számára kellemetlen incidens előzte meg. Amikor 17. születésnapját ünnepelték a családjával, az édesanyja bele akarta nyomni az arcát a születésnapi tortájába, mondván, hogy ez családi hagyomány. A tinédzser nem akarta tönkretenni a haját és a sminkjét, ezért megpróbálta visszautasítani, de a család mégis az arcába nyomta a desszertet.

„Ahogy elfújtam a gyertyákat, anyukám belenyomta a fejemet a tortába, és az egyik dísz felsértette a homlokomat. Nem sérültem meg annyira, hogy kórházba kerüljek, de erősen vérzett a fejem” – írta a nő.

„Évekkel később elmeséltem a leendő férjemnek a történetet, és határozottan elmondtam, hogyha ő is ezt teszi velem, elhagyom. Elkezdett nevetni, de én komolyan beszéltem. Bár visszagondolva tényleg nem vett komolyan” – folytatta a történetét.

A lagzin tehát ezt megismétlődött, erre a nő kisétált az ünnepségről, és elhagyta a férfit.

„A családom és a férjem rokonai is napok óta hívogatnak és üzengetnek, mondván, hogy gyerekes vagyok, a férjem pedig jó ember, és ez csak egy vicc volt” – írta a nő, hozzátéve, hogy a férje is próbált kapcsolatba lépni vele, de elhajtotta.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×