eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Nyitókép: pixabay

Viccelődött a lagzin a férj, azonnal elhagyta a friss felesége

A torta okozta egy friss házasság végét Amerikában.

Elhagyta újdonsült férjét egy nő, miután a férfi az arcába nyomta az esküvői tortájukat. A feleség korábban egy tortadísztől kisebb fejsérülést szerzett, és ezért külön megkérte vőlegényét, hogy ne nyomja az esküvői tortát az arcába a lagzin, a férfi azonban nem tartotta tiszteletben a kérését, mégis megtette. A felesége állta a szavát, és még a lagzin véget vetett az alig pár órán át tartó házasságuknak.

A hirado.hu írta le az esetet az Independent alapján. Eszerint a történetét a közösségi médiában megosztó fiatal nő elmondta, hogy az esetet egy régebbi, számára kellemetlen incidens előzte meg. Amikor 17. születésnapját ünnepelték a családjával, az édesanyja bele akarta nyomni az arcát a születésnapi tortájába, mondván, hogy ez családi hagyomány. A tinédzser nem akarta tönkretenni a haját és a sminkjét, ezért megpróbálta visszautasítani, de a család mégis az arcába nyomta a desszertet.

„Ahogy elfújtam a gyertyákat, anyukám belenyomta a fejemet a tortába, és az egyik dísz felsértette a homlokomat. Nem sérültem meg annyira, hogy kórházba kerüljek, de erősen vérzett a fejem” – írta a nő.

„Évekkel később elmeséltem a leendő férjemnek a történetet, és határozottan elmondtam, hogyha ő is ezt teszi velem, elhagyom. Elkezdett nevetni, de én komolyan beszéltem. Bár visszagondolva tényleg nem vett komolyan” – folytatta a történetét.

A lagzin tehát ezt megismétlődött, erre a nő kisétált az ünnepségről, és elhagyta a férfit.

„A családom és a férjem rokonai is napok óta hívogatnak és üzengetnek, mondván, hogy gyerekes vagyok, a férjem pedig jó ember, és ez csak egy vicc volt” – írta a nő, hozzátéve, hogy a férje is próbált kapcsolatba lépni vele, de elhajtotta.

Címlapról ajánljuk
Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

1970-ben készült az a dráma, amely világhírűvé tette. A Love Story igazi kasszasiker volt annak idején. Az Amerikai Filmintézet a filmet beválasztotta minden idők 10 legromantikusabb alkotása közé. Tyan O'Neilt ekkor Oscar-díjra és Golden Globe-díjra jelölték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
Földrengések Magyarországon: okozhatta emberi tevékenység a földmozgásokat?

Földrengések Magyarországon: okozhatta emberi tevékenység a földmozgásokat?

Nem lehet az állítani, hogy emberi tevékenység nem befolyásolta az augusztusi Szarvas környéki földrengéssorozat kipattanását, de azt sem lehet mondani, hogy a jelenséget kizárólag emberi beavatkozás okozta – állapította meg tanulmányában Hetényi György, a svájci Lausanne-i Egyetem Földtudományi Intézetének kutatója utalva a térség geotermikus és földgázkitermelési projektjeit kísérő feltárásokra. A kérdésben azután alakult ki szakmai vita, hogy Aszódi Attila, a BME egyetemi tanára a Portfolión megjelent véleménycikkében vizsgálatot sürgetett annak tisztázására, hogy állhat-e emberi tevékenység a rengéssorozat hátterében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×