INFORÁDIÓ
2021. március 3. szerda
Kornélia

terv

2021.02.18. 12:01

Hatpontos oltási tervvel szeretne besegíteni a főváros

Harminc oltópont létrehozására, időpontfoglaló rendszer használatára tesz javaslatot a kormányzatnak a főváros. A Fővárosi Önkormányzat oltópontokat alakítana ki a sport és kulturális intézmények erre alkalmas termeiben, és a kerületi egészségügyi intézmények bevonásával tovább növelné az oltópontok számát.
2020.12.13. 20:46

Így újul meg a korhű Budavári Palotanegyed

Az első átadott épületek bizonyítják, hogy lehetséges a teljes történeti rekonstrukció a Budavári Palotanegyedben: a Nemzeti Hauszmann Program első hároméves etapja 2021 végén zárul le.
2020.08.14. 10:07

Újabb támogatások jöhetnek ősszel

A közjegyzői díjak csökkentése, a munkahelyvédelmi támogatások meghosszabbítása és újabb, a gazdaság és a vállalkozások talpra állását segítő intézkedések bevezetése is szerepel azok között a javaslatok között, amelyekről még augusztusban egyeztet a kormány a szociális partnerekkel
2020.07.27. 17:01

Látványosan javított a BKV

Bár a BKV szerint a koronavírus-járvány nem veszélyezteti a működésüket, de a pandé­mia okozta válság miatt még a héten módosítják a tömegközlekedési vállalat idei üzleti tervét.
2020.05.04. 18:58

Tovább faraghatja a Magyarországnak járó forrásokat az új költségvetés

Aligha lesz az új uniós mentőcsomag vagy a következő hétéves költségvetés haszonélvezői között Magyarország a BruxInfo értesülése szerint, mivel a keleti tagállamok helyett a járványt jobban megszenvedő déliek támogatása lesz fókuszban, de az emelkedő költségeket nekünk is fizetni kell.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018