INFORÁDIÓ
2021. május 7. péntek
Gizella

terv

2021.04.16. 17:17

Jöhet az évenkénti koronavírus-oltás

A Covid elleni oltás hosszú távon valószínűleg olyan éves rutinnak számít majd, mint eddig az influenza ellen védekezni. Persze, sok tényező még ismeretlen, kezdve az eddigi szerek hatásának időtartamával egészen az új variánsok megjelenéséig.
2021.03.23. 12:01

Ismertette a következő napok oltási tervét az operatív törzs

Elemi erővel tombol a járvány, közölte, szigorú üzenetet is küldve az ország lakosságának, Müller Cecília országos tisztifőorvos. Egy kutatás szerint a brit variáns 55 százalékkal magasabb halálozási arányt eredményez. Egy hét alatt 215 ezer embernek kínálják fel a vakcinát az újabb heti oltási tervben.
2021.03.10. 16:20

Csúf időket élnek meg a szépségszalonok is

A kormány jelentősen kibővítette a munkahelyvédelmi bértámogatási programba bevont ágazatok körét, de várhatón így sem lesz könnyű a foglalkoztatási szintet megőrizni.
2021.02.18. 12:01

Hatpontos oltási tervvel szeretne besegíteni a főváros

Harminc oltópont létrehozására, időpontfoglaló rendszer használatára tesz javaslatot a kormányzatnak a főváros. A Fővárosi Önkormányzat oltópontokat alakítana ki a sport és kulturális intézmények erre alkalmas termeiben, és a kerületi egészségügyi intézmények bevonásával tovább növelné az oltópontok számát.
2020.12.13. 20:46

Így újul meg a korhű Budavári Palotanegyed

Az első átadott épületek bizonyítják, hogy lehetséges a teljes történeti rekonstrukció a Budavári Palotanegyedben: a Nemzeti Hauszmann Program első hároméves etapja 2021 végén zárul le.
2020.08.14. 10:07

Újabb támogatások jöhetnek ősszel

A közjegyzői díjak csökkentése, a munkahelyvédelmi támogatások meghosszabbítása és újabb, a gazdaság és a vállalkozások talpra állását segítő intézkedések bevezetése is szerepel azok között a javaslatok között, amelyekről még augusztusban egyeztet a kormány a szociális partnerekkel
2020.07.27. 17:01

Látványosan javított a BKV

Bár a BKV szerint a koronavírus-járvány nem veszélyezteti a működésüket, de a pandé­mia okozta válság miatt még a héten módosítják a tömegközlekedési vállalat idei üzleti tervét.
2020.05.04. 18:58

Tovább faraghatja a Magyarországnak járó forrásokat az új költségvetés

Aligha lesz az új uniós mentőcsomag vagy a következő hétéves költségvetés haszonélvezői között Magyarország a BruxInfo értesülése szerint, mivel a keleti tagállamok helyett a járványt jobban megszenvedő déliek támogatása lesz fókuszban, de az emelkedő költségeket nekünk is fizetni kell.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018