INFORÁDIÓ
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán

poszt-covid

2022.04.27. 07:41

Poszt-covid rehabilitációs programmal segít a Semmelweis Egyetem

Több mint hatvan, súlyos koronavírus-megbetegedésen átesett páciens rehabilitációja valósult meg eddig a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján. Az egyénre szabott elemeket tartalmazó program résztvevői amellett, hogy jelentős életminőség-javulásról számoltak be, korábban térhettek vissza munkájukhoz, megszokott tevékenységeikhez is.
2021.11.11. 06:00

Itt vannak a tipikus poszt-Covid tünetek betegcsoportok szerint

Még mindig egymásnak adják a kilincset a harmadik hullám poszt-covidos betegei a Szent Ferenc Kórház ambulanciáján, miközben már érkeznek a negyedik hullám betegei is. Az ellátási forma rendkívül drága, a finanszírozás azonban egyelőre nem fedezi a költségeket. Nagy kérdés az is, hogy a negyedik hullám az eddigiektől eltérő poszt-covidos tüneteket okoz-e. Az elmúlt hónapok tapasztalatairól a Szent Ferenc Kórház főigazgatójával beszélgettünk.
2021.07.15. 06:00

Ficzere Andrea a poszt-Covidról: senkit nem szeretnénk megijeszteni

Ficzere Andrea szerint fizikálisan és mentálisan is megújulásra van szükségük az egészségügyi ágazatban dolgozóknak, akik közül sokakat érintenek a poszt-Covid tünetek, ezért A Fogjunk Össze Alapítvány olyan foglalkozások szervezésébe kezd, amely koronavírusos fertőzötteket kezelő egészségügyi dolgozókat segít.
2021.06.17. 08:45

Ha átesett a betegségen és meggyógyult, még mindig figyeljen ezekre!

A koronavírus-fertőzésen átesettek csaknem negyedénél jelentkeztek új egészségi problémák egy nagyszabású amerikai vizsgálat szerint, amelyben mintegy kétmillió olyan ember egészségbiztosítási adatait elemezték, akik az elmúlt évben elkapták a betegséget.
2021.05.25. 13:58

Szakértő: a gyermekek Covid-19 elleni oltása akár már a tanév végén elkezdődhet

Egyre több a poszt-Covidos beteg, az ő ellátásuk most kezd a háziorvosi praxisokra nehezedni Békássy Szabolcs országos kollegiális szakmai vezető háziorvos szerint. Emellett egyre többen jelentkeznek a bezártság okozta lelki panasszal – tette hozzá az InfoRádió Aréna című műsorában a Háziorvosok Online Szervezetének egyik alapítója. A műsorban mások mellett szó esett a 12–16 éves korosztály oltásáról, valamint a háziorvosi praxisközösségekről.
2021.04.07. 06:00

Poszt-Covid szindróma: ijesztőbb a helyzet a korábban becsültnél

Egyre több fiatal jelentkezik poszt-Covid tünetekkel a Szent Ferenc Kórház tavaly óta működő rehabilitációs osztályára. Az egyházi intézményben a múlt héten a járóbeteg szakrendelést és a nappali kórházi ellátást is elindították a koronavírus fertőzésen átesett betegek számára.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018