INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 23. péntek
Bence

népszavazás

2019.07.03. 07:32

Népszavazás lehet a vagyonnyilatkozatok valóságtartalmáról

A Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette az ezzel kapcsolatos kérdést: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés írja elő a törvény alapján vagyonnyilatkozat-tételre kötelezett személyek vagyonnyilatkozataiban foglaltak helytállóságának rendszeres, kötelező, a hatósági nyilvántartásokban foglalt adatokkal való összevetéssel történő vizsgálatát?"
2019.05.29. 15:18

Bíróság elé állítják Boris Johnsont

A volt brit külügyminiszternek, a keményvonalas brexittábor zászlóvivőjének, Theresa May távozó miniszterelnök egyik utódjelöltjének a brit EU-tagságról rendezett népszavazás kampányában tett kijelentései miatt kell felelnie.
2019.02.11. 04:22

Elbukott a zöld népszavazás Svájcban

A svájciak elutasították a vasárnap tartott népszavazáson a zöldek kezdeményezését, amely befagyasztotta volna az építési területek bővítését városokban.
2019.01.04. 18:58

Visszadobtak több népszavazási kezdeményezést

Egyértelműség hiányában nem hitelesítette a rendkívüli munka elrendeléséről és a munkaidőkeret legfeljebb 12 hónapos tartamáról szóló népszavazási kezdeményezéseket a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).
2018.10.11. 13:55

Blair újabb népszavazást sürget

Tony Blair volt brit miniszterelnök szerint újabb népszavazást kell tartani Nagy-Britannia EU-tagságáról, nem utolsósorban azért, mert a kilépés az Európai Unióból (Brexit) mindenképpen súlyos gazdasági veszteségeket okozna, még akkor is, ha a brit kormány javaslatcsomagja alapján sikerülne megállapodni a jövőbeni kereskedelmi kapcsolatok feltételrendszeréről.
2018.10.08. 15:57

"Egy férfi, egy nő": érdektelenségbe fulladt a romániai népszavazás

Két napon át lehetett voksolni a házasságvédő népszavazáson, így is csak egy megyében volt meg az érvényességi küszöb. Pászkán Zsolt, a romániai Eurokom sajtófigyelő szolgálat igazgatója az InfoRádiónak nyilatkozva biztos benne: a sok vesztes közül a legnagyobb az egyház.
2018.10.07. 22:40

Érvénytelen a romániai népszavazás

Nem kerülhet be a román alaptörvénybe az a módosítás, amely szerint a család egy férfi és egy nő házasságán alapul, mivel az erről rendezett kétnapos népszavazáson a részvétel nem érte el az érvényességi küszöböt.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018