INFORÁDIÓ 
2020. október 22. csütörtök
Előd

kormányhivatal

2020.07.31. 16:32

Élelmiszerek: különösen súlyos esetre bukkantak Budapesten

Több mint 360 kilogramm, fogyasztásra alkalmatlan, az egészségre veszélyes élelmiszert vont ki a forgalomból a Pest Megyei Kormányhivatal egy fővárosi élelmiszerbolt és étkezde ellenőrzése során - közölte a kormányhivatalt vezető kormánymegbízott
2020.06.09. 16:28

Nem lehet hajléktalanszálló a Városházán

Nem nyithat Karácsony Gergely a Városháza műemléknek nyilvánított épületében hajléktalanszállót, miután Budapest Főváros Kormányhivatala elutasította a Fővárosi Önkormányzat örökségvédelmi engedély iránti kérelmét.
2020.05.22. 13:16

Újabb hiányosságokat állapítottak meg két idősotthonban

Újabb hiányosságokat állapított meg Budapest Főváros Kormányhivatala a Pesti úti és a Kamaraerdei úti idősotthonban az elmúlt napokban folytatott célzott helyszíni ellenőrzések és a bekért dokumentumok alapján.
2020.05.16. 10:32

Öt halott a Kamaraerdei úti idősotthonban

A Budapest Főváros Kormányhivatala a Kamaraerdei úti idősotthonban tett ellenőrzései során megállapította, hogy az idősek védelme érdekében ebben az intézményben is további járványügyi intézkedésekre van szükség.
2020.05.06. 18:46

A kormánymegbízott vitába szállt Karácsony Gergely állításával

Hiába állítja a főpolgármester, hogy mindig volt orvosi ellátás a Pesti úti idősek otthonában, ezt eddig nem igazolták – mondta az InfoRádiónak Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottja. Sára Botond szerint a vizsgálat még nem zárult le, a főváros még csatolhat bizonyítékokat. Karácsony Gergely a közösségi oldalán azt írta: a hivatal politikailag elfogult, vizsgálatának megállapításai pedig hemzsegnek a hazugságoktól, ezért a kormányhivatal kizárását kezdeményezik az ellenőrzésből.
2020.05.06. 13:14

Pesti úti idősotthon: a főváros vitatja a kormányhivatal jelentését

Számos hiányosságot állapított meg a kormányhivatal jelentése a Pesti úti idősotthonban, ahol a koronavírus-járvány egyik hazai gócpontja alakult ki. A megállapításokra részletesen reagált az intézményt fenntartó fővárosi önkormányzat: állításai szerint mindvégig szabályosan működött az otthon.
2020.03.10. 16:49

Négy kormányhivatali dolgozót kapcsoltak le

Vesztegetés és sikkasztás gyanúja miatt őrizetbe vették a rendőrök a fővárosi kormányhivatal négy dolgozóját, a hivatal felfüggesztette a jogviszonyukat.
2020.03.05. 21:54

Körülményesebb és drágább lesz pereskedni az állammal tb-ügyekben

Mostantól már csak a bíróságon keresheti igazát az egyszeri állampolgár, ha fellebbezne egy táppénzt, gyermekgondozási díjat vagy nyugdíjat érintő ügyben. Évekig húzódhat egy-egy közigazgatási peres jogvita, mivel áprilistól ilyen pereket mindössze 8, regionális illetékességű törvényszéken lehet indítani.
2019.09.13. 18:15

Elkészült a trágyaügy vizsgálata

A Pest Megyei Kormányhivatal vezetője leváltotta azt a vezető munkatársát, aki téves tájékoztatást adott az augusztusi trágyaszag ügyében.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018