INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

kongó

2020.04.11. 07:34

Újra felütötte a fejét az ebola Kongóban

Ismét felütötte a fejét az ebola a Kongói Demokratikus Köztársaságban: egy újabb fertőzésről adott hírt kormány pénteken, két nappal az előtt, hogy hivatalosan kihirdette volna a járvány végét.
2019.08.30. 10:29

Nem bírnak az ebolával, ijesztően sok a halott Kongóban

Kétezerre emelkedett a Kongói Demokratikus Köztársaságban a tavaly kitört ebolajárvány halálos áldozatainak a száma – közölték kormányzati források pénteken, megemlítve, hogy a regisztrált ebolás esetek száma meghaladta a háromezret.
2019.01.15. 17:56

Nagyszabású kongói választási csalásról ír a Financial Times

A brit üzleti-politikai napilapnak sikerült megszereznie két, egymástól független, és a hivatalos adatoktól jelentősen eltérő választási adathalmazt a Kongói Demokratikus Köztársaságban tartott elnökválasztásról. Az adatok összevetése alapján a lap arról ír, hogy hatalmas csalás történhetett, és valójában nem Felix Tshisekedi, hanem Martin Fayulu nyerte az elnökválasztást.
2017.03.29. 17:09

Holtan találtak rá az ENSZ alkalmazottaira

Holtan találtak rá az ENSZ két jogvédőjére és tolmácsukra kedden a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Mindhárman március 12-én tűntek el, miközben azt vizsgálták, hogy az ország katonái elkövettek-e jogsértéseket.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018