INFORÁDIÓ 
2020. július 13. hétfő
Jenő

kazán

2018.10.05. 18:32

További szigorítások lesznek a hazai fűtésrendszerben

Tovább szigorodtak a gázkazánok üzemeltetésére vonatkozó szabályok. Szeptember végétől az újonnan beszerelt berendezések nitrogénoxid-kibocsátását is jelentősen korlátozták. Szalai Gabriella, a Magyar Energiahatékonysági Intézet vezetője az InfoRádió EnergiaVilág című magazinjában beszélt az okokról.
2017.09.24. 12:50

Fűtési szezon: megelőzhető a lappangó hibák okozta baj

Hivatalosan október közepén, a hűvös idő miatt idén talán kevéssel ezelőtt indulhat a fűtési szezon. Fontos, hogy eddig a fogyasztók ellenőriztessék fűtőberendezéseiket - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője, aki arról is beszélt, mire érdemes figyelni.
2017.07.13. 10:40

Váratlan fordulat: mégsem lesz ingyenes a kéményseprés

Módosítaná a kéményseprésről szóló rendeletet a kormány: az eddigi ingyenes szolgáltatás akár tízezrekbe is kerülhet, ha a gázszerelőkhöz kerülne a kondenzációs kazánok elvezetésének ellenőrzése.
2017.03.03. 06:06

Lakástulajdonosok százezrei kényszerülnek komoly pénzkiadásra

A gyűjtőkémények cseréje a fővárosban és vidéken ötszázezer embert érinthet - mondta el az InfoRádióban a Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesületének elnöke. Versits Tamás hozzátette, a gázkészülékek átlagéletkora 22 év, sokuk csereéretté vált.
2017.02.28. 09:44

Az olcsó kazáncsere lehet a legdrágább

Egyértelműen ellenzi a gázipari szakma a vegyes fűtési rendszerek kiépítését a társasházakban, mert instabil, veszélyes állapot alakulhat ki, ha egyazon gyűjtőkéményre régi és új típusú kazánokat is csatlakoztatnak – hívta fel a figyelmet Versits Tamás, a Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesületének elnöke a Magy Időknek.
2016.09.29. 19:00

Már szinte most is késő ellenőriztetni a kazánt

Mindenképpen a fűtési szezon kezdete előtt érdemes átnézetni szakemberrel a gázkazánt. Ez általában 8-15 ezer forint között van - mondta az InfoRádió megkeresésére a Víz-Gáz-Fűtéstechnikai Szaklap szerkesztője, Veresegyházi Béla.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018