INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

karácsony

2020.03.28. 10:40

Ingyenes parkolást kér a Fidesz a fővárosban

A Fidesz-KDNP ismételten és határozottan arra kéri Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy Bécshez hasonlóan Budapesten is váljon azonnal ingyenessé a parkolás a koronavírus elleni védekezés segítése érdekében - közölte a kormánypártok budapesti frakcióvezetője.
2020.01.07. 18:53

Lassan körvonalazódik, mi a helyzet a rozsdás metrókkal

Egyetért az orosz metrógyártóval abban a BKV, hogy csak felületi probléma van a legkorábban leszállított 6 metrószerelvény esetében. A Metróért Egyesületet mindenesetre megnyugtatná, ha független, nemzetközi vizsgálat alá vonnák valamennyi budapesti kocsit, erre viszont a BKV szerint nincs szükség.
2019.12.30. 10:14

Mi legyen a nem megfelelő ajándékkal?

Nem tetszik, nem megfelelő méretű, elromlott, kettő van belőle - többféle baja lehet az embernek a kapott ajándékkal, ezért karácsony és szilveszter között sokan mennek be a boltokba, hogy cserét, javítást, vagy pénzt kérjenek az eladótól. Végigvesszük, melyik esetben mire számíthat a vásárló.
2019.12.25. 12:55

Békét és megvilágosodást sürgetett Ferenc pápa

A katolikus egyházfő a vatikáni Szent Péter-bazilika központi lodzsájáról karácsony napján elmondott beszédében sorra vette a világ konfliktusok és szenvedés dúlta térségeit, majd Urbi et Orbi áldását adta Róma városára és az egész világra.
2019.12.24. 13:09

Tizenhat óra után is járnak a reptéri buszok

A nappali közösségi közlekedési járatok kedd délután 15-16 óráig a szombati menetrend szerint közlekednek, utána az éjszakai járatokkal lehet utazni - olvasható a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) honlapján.
2019.12.24. 11:00

Erdő Péter: erre tanít a karácsony

Érdemes egymást szeretni és áldozatot vállalni a másik emberért, a közösségért, erre tanít a karácsony – mondta Erdő Péter az InfoRádiónak. A bíboros, esztergom-budapesti érsek szerint a karácsony felelős magatartásra is nevel.
2019.12.24. 10:11

Fabiny Tamás: a világ ma is tele van várakozással

Az egyházak közéleti szerepéről, az egyház-finanszírozás sajátosságairól, az üldözött keresztényekről és Európa szekularizáltságáról beszélt Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke.
2019.12.24. 09:05

Bogárdi Szabó István: magasra emeljük Krisztus zászlaját

A világ dolgaiba beavatkozó és az embernek utat mutató Istenről, valamint a keresztyén közösség közéleti szerepvállalásáról és más közösségekhez fűződő viszonyáról is beszélt Bogárdi Szabó István, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke karácsony alkalmából.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018